Návštěvník jack Odesláno 22. října 2013 Sdílet Odesláno 22. října 2013 Zdravím,bude mě fungovat wifi,když k modemu cisco 3208 připojím wifi router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 22. října 2013 Sdílet Odesláno 22. října 2013 Ano bude. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jack Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 Díky,jedná se o tento router http://www.blansko.net/cqpoint-cq-c605-router-wi-fi-802-11n-s-odnimatelnou-antenou-150m/product.aspx?id=364868 Jsem v tomhle směru naprostý laik tak se nedivte mým "debilním" dotazům. Pokud to dobře chápu tak pak na ten router můžu připojit další počítače a ješte využívat wifi. Co ip adresa?Tu router rozdělí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 ty tvrdíš, že seš laik, ale přijdeš sem s konkrétním "routerem"... k němu si došel jak? levnější zgarb už v sámošce neměli? hele klidně ať seš laik, já zase třeba neumim vařit a to sem si myslel, že elektroodpad tenda nic nepřekoná, peklo zamrzlo, du si dát panáka poděbradky... budeme dělat, že se nic nestalo a že tady ten odkaz neni... jak rychlej máš od upc internet? předpokládám, že požadavky na router sou úplně minimální, pletu se? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jack Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 ...k routeru jsem došel tak,že je to nejlevnější router,jde mě jen o to,aby mě jelo wifi a měl jsem více ethernet portů a aby to samozřejmě fungovalo. Takže jak říkáš,požadavky na router jsou minimální. Rychlost-37 Mbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 Připlať stovku a vezmi aspoň něco takového: http://www.blansko.net/wi-fi-aktivni-pr ... ?id=350942 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jack Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 ok,díky za radu,půjdu do něho, jestli teda tomu dobře rozumím tak router zapojím za modem a k routeru pak ntb na utp kabel a xbox na wifi a net pojede jak na ntb tak na xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 Ano. Mimochodem - XBox nemá vstup na kabel LAN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jack Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 Má,dával jsem to jen jako příklad. Jde mě i o to,aby jsme měl i více lan vstupů a ne jen jeden jak je u modemu cisco 3208 Jěště jednou-díky moc! Až koupím a zapojím tak se ozvu jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 23. října 2013 Sdílet Odesláno 23. října 2013 Resil jsem to same a nakonec jsem na inzerat levne koupil Cisco 3925 a jsem naprosto spokojeny. Je to vse v jedne krabicce a gigabitove porty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.