Návštěvník jack Odesláno 24. října 2013 Sdílet Odesláno 24. října 2013 Resil jsem to same a nakonec jsem na inzerat levne koupil Cisco 3925 a jsem naprosto spokojeny. Je to vse v jedne krabicce a gigabitove porty. To jsem měl původně v plánu,ale co se tady jeden prodával tak mě bohužel unikl. Musel si ten novej modem pak nějak řešit s UPC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 24. října 2013 Sdílet Odesláno 24. října 2013 Já už koupil tři, pro celou rodinu Jsou i v Annonci, na Aukru, na Bazosi... S tím přeregistrováním na svoji smlouvu je to někdy těžké, záleží na koho narazíš. Jednou jsem volal a mailoval 14 dní, jindy mi to udělali na první telefonát. Vždycky jsem si ale předem zavolal na infolinku aby mi podle výrobního čísla zkontrolovali, zda je ten modem opravdu odkoupený. Ceny jdou pomalu dolů, asi protože tenhle modem nezvládá 240mbit, ten poslední jsem dostal za 400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. října 2013 Sdílet Odesláno 25. října 2013 Me na infolince rekli, ze je potreba, aby puvodni majitel modemu napsal cestne prohlaseni na koho modem prevadi, podepsal, oskenoval a poslal na emailovou adresu UPC info@upc.cz Je to opravdu nutne ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 25. října 2013 Sdílet Odesláno 25. října 2013 To se mi taky občas snažili říct ale nebylo to nakonec potřeba. Stačí jen sériové číslo a fakt, že modem je odkoupený. Připadá mi, že na tento úkon neměli v UPC školení, protože každý se tam k tomu staví jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. října 2013 Sdílet Odesláno 25. října 2013 OK, dik, takze staci jen nahlasit seriove cislo a pak cekat az ho zprovozni ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 25. října 2013 Sdílet Odesláno 25. října 2013 Jo, tak jsem to udelal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 26. října 2013 Sdílet Odesláno 26. října 2013 u me nejdriv puvodni majitel volal na infolinku a pak jeste musel napsat mail ze prevadi modem cislo ze smlouvy x na smlouvu y, do dvou dni byl preregistrovan prisla mi sms Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 26. října 2013 Sdílet Odesláno 26. října 2013 Ideální je, když opravdu původní majitel oznámí UPC, komu prodává atd. Odpadne tak spousta administrativy a birokracie s ověřováním a převodem. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.