Odesláno 17. července 2020 4 roky Zdarec, včera jsem si všimnul, že na kanálu Extasy běží ve skutečnosti kanál LeoTV HD (I když má jiný obsah, než skutečný kanál LeoTV HD). Mluvím o TV, ne STB (tam nevím). - - - CA modul OVA
Odesláno 17. července 2020 4 roky Také jsem to zaregistroval v TV. Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Praha
Odesláno 18. července 2020 4 roky Může to ještě někdo prosím ověřit? Když jsem se na to včera ptal, tak je to prý OK. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. července 2020 4 roky Tak,už běží opět Extasy hd. Super - ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Praha
Odesláno 18. července 2020 4 roky Tak snad nikdo nepřišel o žádný díl jeho oblíbeného seriálu😀.Ale vážněl.Vodafon zas mohl šibovat s programovou nabidkou a taktně o tom pomlčet. Upraveno 18. července 2020 4 roky uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 18. července 2020 4 roky Nebo že by měl problém programer, když se mu povedlo vložit špatné logo do programu Extasy TV HD (program byl správný, jen logo špatné) - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 18. července 2020 4 roky Autor Může být, protože kdysi byl ten program půl na půl. - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.