Trabi Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 Dobry den, preinstaloval jsem PC na win7 a najednou se nestacim divit. Rychlost mi jde skvele, to ano dokonce přes 242 mbit, aleš ping.....přes 600 ms najednou, dycky mi to slo kolem 8 ms....zkousel jsem ruzne pingy na ruzny servery, ale je to stejna silenost. Modem mam Technicolor, dotedka slapal skvele. Tarif 240 mbit......resetoval sjem i modem a porad nic, rychlost bajecna, ale ping......desny. Je nejake reseni, nez budu volůat na klientskou lajnu? Jaky je prosim postup, nejusem odbornik na tyhle věci. Dekuji za kazdou pomoc. Petr Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabi Odesláno 31. října 2013 Autor Sdílet Odesláno 31. října 2013 Jo jina jsem ještě koukal do modemu - snr je OK mezi 40,9 - 41.5.... Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 no nejdřív to chce vyzkoušet na jinym kompu Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 na notasu je vse v pohode....dam sem ale je to nekde asi u me, protože první radka hlasi - 192.168.0.1 - 606 ms.....a pak uz se to veze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 jestli z jinýho počítače ve stejný síti je to v pořádku, pak je jasný, že chyba bude na tom čerstvě nainstalovanym... všechny aktualizace na windows sou nainstalovaný? vyčištěno důkladně ccleanerem? jestli jo, tak jedině zkusit aktualizovat ovladač na síťovku Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 Měl jsem podobný problém, pomohlo deaktivovat integrovanou síťovku a použít kartu do slotu od Intelu. Myslím, že mám Intel Pro/1000 MT Desktop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník KUFI Odesláno 9. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 ja mel podobnej problem pred par dny pri hrani Diabla 3. Strasne mi to lagovalo a kdyz jsem dal ping treba na seznam, tak to jednou za 20 pingnuti vyskocilo z 8-12ms treba na 1900ms. Rval jsem si vlasy co to je, pak jsem restartoval modem a prestalo to. Ale ty pises ze reset nepomaha, navic mas ciste nainstalovanej system a pred reinstalaci byly pingy ok. Divny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dwarden Odesláno 10. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 nejste sami, prvne jsem si myslel, ze me nekdo DDOSuje pak, ze jsem si dodrbal routovani nebo se mi neco 'potaji stahuje' samo nic z toho ... sit je totalne pretizena (jsem v Brne) ... prodlevy TCP, UDP, ICMP jsou silene ... nejen treba jen na nix.cz ale i v ramci interni site UPC ... pomalu si pripadam jako na bezdratove wifi pateri podle me za tim vsim stoji mizerne shapovani po zavedeni super '100-250mbit rychlosti' neschopnost nastavit poradne QoS a filtry UPC se zda neni schopna udrzet <15ms Brno-Praha <5ms v ramci Brna v ramci UPC site na vlastnich uzlech jako pro zasmani nezvladani ani <100ms na prvni bod v NIX.nl (min/avg/max 150/300/5000ms) <20ms na prvni bod v NIX.cz (min/avg/max 30/150/3000ms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 Tak je vyreseno a vse je super. Stacilo vymenit sitovou kartu, resp. vypnout interni a instalovat Intel novou samostatnou a razem je vse vesele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.