Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

No ja si taky nestezuju:

Vaše internetové připojení dosahuje rychlosti 2498 kbps,

což znamená přibližně 306.1 kB/s.

jenom doplnim, ze 2mbit to pojede do 31.cervence, pak uz pro ty, co si neobjednaji premium 1 mbit a pro ty, co si ho obejdnaji 2 mbity

Odesláno

Test home.karneval.cz, 1024KB vzorek, rychlost mezi 2300 a 2600kbps.

Odesláno

Vaše internetové připojení dosahuje rychlosti 3300.1 kbps,

což znamená přibližně 404.4 kB/s

Ja jsem spokojenej jeste tak ten limitek zvednout alespon o 10 gb to by myslim bylo tak akorat.

Odesláno

Ten limit je blbej, chtelo by to aspon zlevnit ty dokupovany gigabajty. Prece jenom kdyz cenovy rozdil mezi variantami Turbo a Premium je 500 Kc a je tam 20GB rozdil, tak nevidim duvod proc musi byt porad 10GB po prekroceni limitu za 600 Kc. Treba by mohli zvyhodnit Premiumaky, napr. 20GB za 400-600 Kc aby to odpovidalo.

Odesláno

Bacha pri te euforii z 2Mbit, ted tech 14dni plati stale ten samy limit 20GB/mesic, tak at pak nekdo nejni prekvapanej :-P

a ja blbec ty ISO Mandraku tahal o vikendu celej den :-) tedka by to bylo za 3hodky :-)

Odesláno

ja vam neverim...to neni mozny...preci...to takhle nejde, abyste to meli tak rychly...

Odesláno

Hehe ale jde :) a hned jsem dneska dostal pd karnevalu nabidku abych presel na Premium :)) je mi uplne jasny proc to zrychleni na 2-3 mbit je to dobra reklama.

Odesláno

restartoval sem modem, dal sem test na home.karneval.cz - a vyjela docela haluz - asi 25000 kB/s - no, asi tam meli nejakej error :)

jinak stahovaci rychlost 250 kB/S rulezzz 8)

Odesláno

ta rychlost je skutecne vyborna, i kdyz to je jen test je dobre videt ze kablovy internet jeste slusne rezervy...

kar2.png

upload je taky pres 270kbps..

Odesláno

na to jaký mám problémy s netem jsem ani nedoufal....

upload se sice nezved(aspon u mě) ale DL mi stoupl... po testu(z vyšího příspěvku) jsem taktéž dosáh lněco přes 3000kbps- což je mazec :-)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague