Návštěvník xkakaox Odesláno 1. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Tomu nerozumím, já platím za 120mb/s a finálně budu stahovat 1,6mb/s? ROzumím tomu dobře? Jsem z toho úplně mimo, myslel jsem že prostě když platím net 120mb/s tak prostě 1gb film stáhnu za pár sekund a ne za hodinu může mi něko vysvětlit tedy, já mám třebas 120 mb/s internet a dwnl bude kolik, uploud neberu, protože mi to píše že mám 1.6 mb/s up a přitom mi to nikdy nejede víc jak 150kb/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 asi máš bordel v jednotkách :roll: 10 Mb/s = 1,25 MB/s 40 Mb/s = 5 MB/s 120 Mb/s = 15 MB/s 240 Mb/s = 30 MB/s Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník xkakaox Odesláno 1. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 To jest to co bych chtěl slyšt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Proste 1B (byte) = 8b (bite), takze ve tvem pripade staci hodnotu 120 Mbit vydelit cislem 8 a je z toho zminenych 15 MByte. Vice zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Bajt Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 bite bite = štípat, kousat bit = jednotka Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.