Návštěvník Joecz Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 Zdravím, měl jsem společný účet na jednom diskusím fóru a kolega dostal BAN. Nemohu se tedy díky tomu ani znova zaregistrovat Rád bych bych si udělal nový vlastní účet ale musel bych mít novou IP adresu. Jak toho mohu skrze UPC docílit? Nechce rušit a dávat si novou smlouvu to je dost pracné. Měla by existovat i jiná možnost. Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 Stačí na noc vypnout modem. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 Změnit MAC adresu koncového zařízení, restartovat kabelový modem a nová IP je na světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joecz Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 Zajímavé řešení. Zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 Běžný postup už od doby free stahování z Rapidshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcman Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 Moze sa stat ze mi prideli ISP ip zakaznika ktory dostal ban? Ako je to s pridelovanim ip? Moze tvar ip aj zaniknut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joecz Odesláno 1. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Změnit MAC adresu koncového zařízení, restartovat kabelový modem a nová IP je na světě Použil jsem W7 mac adress chaner a nefunguje to. Vše jsem vyplnil dal cahnge pak odpojil a zapojil a modem a přes ipconfig to ukazuje pořád to samé. Edit. Po restartu PC je IP jiná. Je normální, že se změní pouze část IP adresy? Například První 4 čísla jsou stejný Maska podsítě zůstala stejná. Proč se nezměnila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 1. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 UPC (i jiný ISP samozřejmě) má IP v určitém rozsahu, takže je normální, když se ti přidělí nová IP s pouze jiným koncovým číslem. Maska podsítě na to pak žádný vliv nemá, to nemusíš řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joecz Odesláno 1. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Díky. Tedy vyřešeno. Chtělo to restart PC: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Použil jsem W7 mac adress chaner adresa síťový karty se mění ve správci zařízení... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.