Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, měl jsem společný účet na jednom diskusím fóru a kolega dostal BAN. Nemohu se tedy díky tomu ani znova zaregistrovat :(

Rád bych bych si udělal nový vlastní účet ale musel bych mít novou IP adresu. Jak toho mohu skrze UPC docílit? Nechce rušit a dávat si novou smlouvu to je dost pracné. Měla by existovat i jiná možnost.

Děkuji za pomoc.

Odesláno

Stačí na noc vypnout modem.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

Změnit MAC adresu koncového zařízení, restartovat kabelový modem a nová IP je na světě :D

Odesláno

Zajímavé řešení. Zkusím.

Odesláno

Běžný postup už od doby free stahování z Rapidshare :D

Odesláno

Moze sa stat ze mi prideli ISP ip zakaznika ktory dostal ban? Ako je to s pridelovanim ip? Moze tvar ip aj zaniknut?

Odesláno
Změnit MAC adresu koncového zařízení, restartovat kabelový modem a nová IP je na světě :D

Použil jsem W7 mac adress chaner a nefunguje to. Vše jsem vyplnil dal cahnge pak odpojil a zapojil a modem a přes ipconfig to ukazuje pořád to samé.

Edit.

Po restartu PC je IP jiná.

Je normální, že se změní pouze část IP adresy? Například První 4 čísla jsou stejný

Maska podsítě zůstala stejná. Proč se nezměnila?

Odesláno

UPC (i jiný ISP samozřejmě) má IP v určitém rozsahu, takže je normální, když se ti přidělí nová IP s pouze jiným koncovým číslem. Maska podsítě na to pak žádný vliv nemá, to nemusíš řešit.

Odesláno

Díky. Tedy vyřešeno. Chtělo to restart PC:

Odesláno
Použil jsem W7 mac adress chaner

adresa síťový karty se mění ve správci zařízení...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague