Odesláno 1. listopadu 2013 11 let jakej smysl má používat (a vůbec vyvíjet) program na takovou věc? prostě si to tam vyplnim a je to... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. listopadu 2013 11 let 12 libovolnejch hexadecimálních znaků, tj. 0123456789ABCDEF - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 1. listopadu 2013 11 let Úplně libovolných ne, např. 000.000.000.000 bych tam zcela jistě nedával Více o IP na Wikipedii.
Odesláno 4. ledna 2016 9 let Zdravíčko, funguje to stále? Já mám s ip neustále problémy, jednak mne často přiřadí na jedněch stránkách ip, kterou použil k registra už někdo jiný a oni to mají takto zabezpečené a pak mám momentálně zakázaný přístup na některé stránky kvůli někomu z minulosti. Když jsem volal na linku, tak mne akorát pán nepochopil a snažil se nabídnout pevnou. Mám Ubee EVM3230 30M kabel net. WIndows 10, nepomáhá změna MAC, restartování modemu, routeru, nic....
Odesláno 4. ledna 2016 9 let mac je třeba měnit na wan routeru - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 4. ledna 2016 9 let Přiznám se, že do routeru s emi dvakrát lézt nechce Ale čistě teoreticky, když se připojím rámcově přes kabel a vyhodím wifi, tak mi to hodí novou ip, ne?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.