Návštěvník Joecz Odesláno 1. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 To ten program udělal ale za mě ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 jakej smysl má používat (a vůbec vyvíjet) program na takovou věc? prostě si to tam vyplnim a je to... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joecz Odesláno 1. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Jo, jen nevím co tam mám přesně napsat a jak to má být dlouhé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 12 libovolnejch hexadecimálních znaků, tj. 0123456789ABCDEF Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 1. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Úplně libovolných ne, např. 000.000.000.000 bych tam zcela jistě nedával Více o IP na Wikipedii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Joecz Odesláno 3. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 OK. Díky za pomoc. Funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Praha2 Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Zdravíčko, funguje to stále? Já mám s ip neustále problémy, jednak mne často přiřadí na jedněch stránkách ip, kterou použil k registra už někdo jiný a oni to mají takto zabezpečené a pak mám momentálně zakázaný přístup na některé stránky kvůli někomu z minulosti. Když jsem volal na linku, tak mne akorát pán nepochopil a snažil se nabídnout pevnou. Mám Ubee EVM3230 30M kabel net. WIndows 10, nepomáhá změna MAC, restartování modemu, routeru, nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 mac je třeba měnit na wan routeru Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Praha2 Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Na routeru který mám připojený až za modemem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Praha2 Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Přiznám se, že do routeru s emi dvakrát lézt nechce Ale čistě teoreticky, když se připojím rámcově přes kabel a vyhodím wifi, tak mi to hodí novou ip, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.