Návštěvník Carloss Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 Zdravim,mám modem od UPC a zdá se mi že pomalu odchází.Někdy třeba 10x za den se sám restartuje a někdy třeba vůbec,ale to se stane jen někdy Co mám dělat když si myslim že je porouchanej?Vymění mi ho UPC?A pokud jo tak kolik budu muset platit?Poraďte mi prosím,tenhle problém už řešim docela dlouho,nejdřív jsem si myslel že mám v čudu noťas,pak zase wifi router protože ten mám k modemu napojenej ale nejspíš to bude právě modemem protože furt padá a vždycky naběhne až za tři minuty atd...Tak co mi poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 stejně tak může bejt v čudu napájecí adaptér modemu nebo samotná upc síť, že Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Carloss Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 No a jak to zjistim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 výměnou adaptéru se stejnejma parametrama za jinej a telefonátem na klientský centrum Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Carloss Odesláno 31. října 2013 Sdílet Odesláno 31. října 2013 No jo jenže jinej nemám a abych jen tak na zkoušku kupoval adaptér...Zkoušel jsem zahejbat kabelama a nic,žádnej výpadek...Podle mě je kabeláž v pohodě.Musim přijít na to co to přesně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Zdravim,mám modem od UPC a zdá se mi že pomalu odchází.Někdy třeba 10x za den se sám restartuje a někdy třeba vůbec,ale to se stane jen někdy Co mám dělat když si myslim že je porouchanej?Vymění mi ho UPC?A pokud jo tak kolik budu muset platit?Poraďte mi prosím,tenhle problém už řešim docela dlouho,nejdřív jsem si myslel že mám v čudu noťas,pak zase wifi router protože ten mám k modemu napojenej ale nejspíš to bude právě modemem protože furt padá a vždycky naběhne až za tři minuty atd...Tak co mi poradíte? Zavolejte na UPC a objednejte si servis. Výměna vadného modemu je zdarma. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Nemusi byt nutne vadny modem, muze to byt zpusobene i problemem se signalem, na modemu spadne signal a ten se pak tvari jako ze se restartuje. Podívejse do rozhraní modemu,co ukazuje za hodnoty v položce signal : http://192.168.100.1/ nebo http://192.168.1.1/ a dej ty výsledky měrění sem. Hodnota SNR by mela byt minimalne 33 dB a uroven signalu nad -13 dBmV, tyto hodnoty ale nekdy muzou behem dne kolisat, takze je potreba to sledovat opakovane. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. prosince 2013 Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Zdravím, tyto hodnoty jsou ok? Když vypadne net, tak se na modem nedostanu, tak nevím hodnoty během něj. Mam Cisco EPC3208 Power Level: Signal to Noise Ratio: Channel 1: -6.5 dBmV 38.2 dB Channel 2: -8.4 dBmV 39.4 dB Channel 3: -7.5 dBmV 39.1 dB Channel 4: -6.7 dBmV 39.4 dB Channel 5: -5.8 dBmV 39.3 dB Channel 6: -4.6 dBmV 39.9 dB Channel 7: -5.8 dBmV 38.6 dB Channel 8: -7.0 dBmV 38.2 dB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 10. prosince 2013 Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 kolem +/-7 a 40 dB je to fpoho Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. prosince 2013 Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Pri vypadku internetu, tam zadne hodnoty ani nenajdes, ty se tam objevi az ve chvyli kdy ma modem naladene kanaly. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.