Návštěvník YABAKA Odesláno 3. července 2014 Sdílet Odesláno 3. července 2014 Zdravím, měl bych dotaz. Pokud teda mám kabelový, dojde k výměně za kabelový.1.) Zvedne se cena za pronájem z 50 ti na 70 Kč?, v ceníku již ani pronájem kabelového modemu neuvádějí, pouze wi-fi. Njede mi o tu dvacku, spíše o princip, že se pořád cena mírně zvedá... 2.) Pokud nechci čekat, než na mě dodje řada a požádám o výměnu přes formulář (předpokládám spuštěný k akci zrychlování na léto) http://vymena-modemu.newsletter.upc.cz/ dostanu opět kabelový za kabelový, nebo mi nabídnout jenom wi-fi? (u nových smluv už nabízejí pouze wi-fi, spoń tedda přes internet) Uvažuji stejně spíše o koupi, ale zajímá mne, jak by to bylo s pronájmem. Díky Známej to měnil v polovině června (měl tu starou černou Motorolu) a dostal Ubee EVM3206, takže jenom čistě modem bez routeru a bez WiFi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 3. července 2014 Sdílet Odesláno 3. července 2014 Kabelový 50,-/měs, wifi 70,-/měs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 3. července 2014 Sdílet Odesláno 3. července 2014 Zdravím, měl bych dotaz. Pokud teda mám kabelový, dojde k výměně za kabelový.1.) Zvedne se cena za pronájem z 50 ti na 70 Kč?, v ceníku již ani pronájem kabelového modemu neuvádějí, pouze wi-fi. Njede mi o tu dvacku, spíše o princip, že se pořád cena mírně zvedá... 2.) Pokud nechci čekat, než na mě dodje řada a požádám o výměnu přes formulář (předpokládám spuštěný k akci zrychlování na léto) http://vymena-modemu.newsletter.upc.cz/ dostanu opět kabelový za kabelový, nebo mi nabídnout jenom wi-fi? (u nových smluv už nabízejí pouze wi-fi, spoń tedda přes internet) Uvažuji stejně spíše o koupi, ale zajímá mne, jak by to bylo s pronájmem. Díky Odpovím na obě otázky najednou. No dle podmínek té hurá akce to vypadá spíše na výměnu za WiFi, ale za zeptání na kabelový nic nedáte. Výše pronájmu bde poté přímo úměrná dodanému modemu. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 4. července 2014 Sdílet Odesláno 4. července 2014 Odpověď04. 07. 2014 - 09:17 Dobrý den, je nám velice líto, ale pokud využíváte modem ED 2 není navýšení rychlosti internetu možné. Modem Vám však rádi bezplatně vyměníme za modem ED 3. Je možná výměna za kabelový modem ED 3, který poskytujeme za stejný poplatek jako modem ED 2. Alena, UPC Facebook tým Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. března 2015 Sdílet Odesláno 6. března 2015 Zdravím, nevíte náhodou někdo zda se dá ten modem vyměnit osobně? Tzn grátis?Nechce se mi platit přes 400 za donášku technikem, esli to jde osobně nějak přes pobočku.. Nevíte prosím?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. března 2015 Sdílet Odesláno 6. března 2015 Zdravím, nevíte náhodou někdo zda se dá ten modem vyměnit osobně? Tzn grátis?Nechce se mi platit přes 400 za donášku technikem, esli to jde osobně nějak přes pobočku.. Nevíte prosím?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. března 2015 Sdílet Odesláno 6. března 2015 Za donášku nic neplatíte (samoinstalace), platila by jste leda v případě instalace technikem. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 Ja vymenu ignoroval a uz mam 1/2 roku klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. března 2015 Sdílet Odesláno 10. března 2015 Ja vymenu ignoroval a uz mam 1/2 roku klid... Oni se ozvou znovu Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 25. července 2015 Sdílet Odesláno 25. července 2015 Budu měnit kabelový modem za wifi modem. Zajímá mi, jestli musím vrátit technikovi i síťový kabel(z PC do modemu) a kabel z modemu do zásuvky. A nebo tyto kabely mi zůstanou? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.