Přejít na obsah

Opakovaná ztráta kanálů

Doporučené příspěvky

Návštěvník mikotomas

Dobrý den, před třemi dny jsem si pořídil služby od upc. Jsem vlastníkem televize Panasonic TX-L42G20E. Od upc jsem si objednal základní službu klasik 40+. Pro příjem televizního signálu využívám CA modul. Isntalaci jsem provedl podle návodu a televize bez problému naladila všechny televizní i rozhlasové stanice. Když televizi vypnu na kratší dobu vše běží jak má, problém však nastává když je tv vypnutá celou noc. Ráno po zapnutí nenalezne v režimu DVB- C žádné kanály. Konkrétně se zobrazí text: ŽÁDNÝ KANÁL NEBYL NALEZEN, ZKONTROLUJTE PŘIPOJENÍ, PŘÍPADNĚ MÍSTNÍ DOSTUPNOST SIGNÁLU, STISKNĚTĚ OK PRO ZAHÁJENÍ AUTOMATICKÉHO LADĚNÍ.

Aniž bych manipuloval s kabelem či s CA modulem tak po stisknutí OK se bez problému opět naladí veškeré kanály. Při krátkém vypnutí vše zůstane jak má a při delším vypnutí se celý problém opakuje. Při přepnutí do režimu DVB-T na tv se tento problém neděje. Chci se zeptat jestli se s tím už někdo setkal, případně jestli nikdo neví jak to nejlépe vyřešit. Děkuji T.M.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4105-opakovan%C3%A1-ztr%C3%A1ta-kan%C3%A1l%C5%AF/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Pansonic neznám, ale podle popisu soudím, že se jedná o vadu televizoru. Naladěné kanály se musí uložit so paměti tv, což by měla být paměť typu ROM, čila data by měla uchovat i bez napájení... Pokud se nenajde někdo s lepším nápadem, doporučuju reklamovat (pokud ještě lze).

Ještě bych pro jistotu zkusil vyloučit CA modul. Naladit bez modulu (nebo i s ním, to je jedno) a na nějakou dobu oželet předplacené programy a ověřit, zda i bez CA modulu dojde ke ztrátě naladěných programů...

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4105-opakovan%C3%A1-ztr%C3%A1ta-kan%C3%A1l%C5%AF/#findComment-68397
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...