Farkpoint Odesláno 5. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Ahoj, prosim o radu. Nechal jsem si vymenit klasicky modem za tento novy wifi router od UPC a mam dva problemy: 1.)Kdyz chci hrat nejakou hru tak se ke me nikdo nemuze pripojit 2.)Mam tiskarnu kterou mam pripojenou k internetu pres tento router ale neda se na ni z internetu tisknout, mozna to je tim ze ma divnou ip adresu: 192.168.0.1 Diky Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 5. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Směrování portů. IP 192.168.0.1 bývá obvykle adresou samotného routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 6. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 pročti si manuál a nastav si směrování, nebo si dej ten pc do DMZ (doporučuju přesměrovat porty na tvůj pc). ohledně tiskárny - máš opravdu špatnou IP na tiskárně. Nastav si v tiskárně dhcp a v modemu si přiděl pevnou vnitřní IP na tu konkrétní MAC adresu. ski1961: ano, ať tam je ještě větší bordel... opravdu chytré. Naopak, udělal dobře, že založil nové téma. Nebo, bylo by v pořádku, že tam napíše 5 lidí zaráz dotaz a vznikne guláš? Trošku přemýšlej ale je pravda, že nadpis je nadepsán nešťastně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ski1961 Odesláno 6. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Páni admini, cenzura funguje ? Kdo z Vás odstranil můj předešlý příspěvek ? To, že jsem napsal slušně, proč bylo založeno nové vlákno týkající se tohoto modemu, když stejné už tady je s odkazem na něj, tak jsem něco porušil, že byl příspěvek odstraněn ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farkpoint Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Takze jsem se dostal do weboveho rozhrani. Je tam moznost filtrovani ip, mac, portu. Zadal jsem tam mac adresu pc a po ulozeni mi prestal fungovat net. Dal jsem tam mac adresu tiskarny a take to nezmenilo nic. Zkusil jsem presmerovat porty a prestal fungovat prohlizec a nektere aplikace. Tak co s tim? Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Bych rekl ze filtrovani MAC je neco jineho nez pevne prideleni IP. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 7. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 farkpoint: http://www.upc.cz/pdf/TC7200_UserManual-CZ_final.pdf strana 36. Tou filtraci si naopak zablokujes pripojeni pc k internetu. Občas pomůže i zapnutí UPnP, viz strana 31. ski1961: ale jeho problem se toho tematu netýká, chápeš? Nebo se má snad v tom druhém fóru přeřvávat více lidí? Dneska už byl založený druhý dotaz ohledně tc7200, kdyby se mělo odpovídat ve stejném tématu, tak v tom vznikne guláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.