Odesláno 9. listopadu 2013 11 let Řešení vsak ty to openvpn muzes nastavit vselijak, toto se dokonce nastavuje v klientovi a ne na serveru viz http://forum.vpnhosting.cz/viewtopic.ph ... aeb96dbfe4
Odesláno 9. listopadu 2013 11 let jj, to je mi jasny. ted mam nastavenej tunel na cely pripojeni tak predpokladam ze v klientovi si udelam druhej config a nastavim jen porty 21 a 22
Odesláno 11. listopadu 2013 11 let no, tak precteni toho tematu moc nepotesilo. z toho vyplyva akorat ze upc se zase predvedli a technicolor s jejich nastavenim je pro vyvojare a adminy naprosto k nicemu...to sem se zase nechal napalit "uzasnou" nabidkou driv sem kvuli vypadkum u upc a nedostupnosti do masteru malem prisel o business a ted mi zase praci znemoznujou. konkurence tu neni pokud nebydlim na sidlisti s netboxem takze co ted...v cr je to s internetem vazne bidny... Tak si od UPC objednejte něco jiného jak obyčejný internet pro domácnosti Jen to asi bude za jinou cenu ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 19. listopadu 2013 11 let marek: kdybych mel jistotu tak nemam problem si priplatit ale v jejich pripade na to nemam odvahu, nedivil bych se kdyby to bylo jeste horsi nemam pocit ze vyzadovat pripojeni na ftp/ssh a dobrou konektivitu do vsech siti je nejakej extremni pozadavek kterej by internet pro domacnosti nemel zvladat. jinak sem zkousel technickou podporu a celkem me prekvapilo ze odpovedeli za nekolik hodin, z drivejsich zkusenosti sem s odpovedi ani nepocital. ovsem co doslo jako odpoved uz je trochu jina...akorat napsali at zkusim jestli je problem na lan i wifi a resetnu modem do defaultniho nastaveni. tak nevim no, popsal sem jim vsechno dost podrobne. vysvetlil ze problem je s hodnotou keep alive a ukoncovanim neaktivnich tcp spojeni za nesmyslnou dobu, vysvetlil ze problem je od doby co mam tento modem a na vsech zarizenich = na lan i wifi, od dodani v default nastaveni a dostanu takovouto odpoved...to uz by tu jejich technickou podporu mohli delat i deti ve skolcce... prijde mi to jakoby se tim nikdo ani nezabyval nebo to ani nedocetl do konce a jen nejakej brigadnik poslal naucenou odpoved z manualu
Odesláno 7. září 2015 9 let Je rok 2015, a stále ten naprosto stejný problém. Po přestěhování nám byl od UPC slíben rychlý 250 Mbit internet přesně pro naše potřeby. Ano, na koukání na videa a brouzdání po stránkách super, ale práce s FTP a programy, které ho používají, je naprosto útrpná. Vyřešil to někdo nějak? Případně za co vyměnit tento router?
Odesláno 7. září 2015 9 let Přepnout do Bridge a pořídit si vlastní router. A doufat, že se to vyřeší. Případně počkat, protože za měsíc se mají pro Business objevit nové modemy, tak se určitě objeví i pro nás Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 12. června 2016 8 let Bridge nepomůže? Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 28. listopadu 2016 8 let Režim bridge pomůže, vyzkoušeno - používám to tak dlouhodobě a nikdy mi SSH nebo něco podobného nepadalo. Zas mám ale problém v tom, že když vyměním router, tak mi vždy změní veřejnou ip adresu (i když klonuji MAC) a i když mám jako firemní zákazník slíbenou statickou.
Odesláno 28. listopadu 2016 8 let Zas mám ale problém v tom, že když vyměním router, tak mi vždy změní veřejnou ip adresu (i když klonuji MAC) a i když mám jako firemní zákazník slíbenou statickou. Nemusí to náhodou na routeru nastavit ručně místo auto/DHCP? Protože vedle té pevné más ještě asi 3 dynamické veřejné IP adresy. Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.