Návštěvník warman Odesláno 9. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 vsak ty to openvpn muzes nastavit vselijak, toto se dokonce nastavuje v klientovi a ne na serveru viz http://forum.vpnhosting.cz/viewtopic.ph ... aeb96dbfe4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stix Odesláno 9. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 jj, to je mi jasny. ted mam nastavenej tunel na cely pripojeni tak predpokladam ze v klientovi si udelam druhej config a nastavim jen porty 21 a 22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 no, tak precteni toho tematu moc nepotesilo. z toho vyplyva akorat ze upc se zase predvedli a technicolor s jejich nastavenim je pro vyvojare a adminy naprosto k nicemu...to sem se zase nechal napalit "uzasnou" nabidkou driv sem kvuli vypadkum u upc a nedostupnosti do masteru malem prisel o business a ted mi zase praci znemoznujou. konkurence tu neni pokud nebydlim na sidlisti s netboxem takze co ted...v cr je to s internetem vazne bidny... Tak si od UPC objednejte něco jiného jak obyčejný internet pro domácnosti Jen to asi bude za jinou cenu ... Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stix Odesláno 19. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 marek: kdybych mel jistotu tak nemam problem si priplatit ale v jejich pripade na to nemam odvahu, nedivil bych se kdyby to bylo jeste horsi nemam pocit ze vyzadovat pripojeni na ftp/ssh a dobrou konektivitu do vsech siti je nejakej extremni pozadavek kterej by internet pro domacnosti nemel zvladat. jinak sem zkousel technickou podporu a celkem me prekvapilo ze odpovedeli za nekolik hodin, z drivejsich zkusenosti sem s odpovedi ani nepocital. ovsem co doslo jako odpoved uz je trochu jina...akorat napsali at zkusim jestli je problem na lan i wifi a resetnu modem do defaultniho nastaveni. tak nevim no, popsal sem jim vsechno dost podrobne. vysvetlil ze problem je s hodnotou keep alive a ukoncovanim neaktivnich tcp spojeni za nesmyslnou dobu, vysvetlil ze problem je od doby co mam tento modem a na vsech zarizenich = na lan i wifi, od dodani v default nastaveni a dostanu takovouto odpoved...to uz by tu jejich technickou podporu mohli delat i deti ve skolcce... prijde mi to jakoby se tim nikdo ani nezabyval nebo to ani nedocetl do konce a jen nejakej brigadnik poslal naucenou odpoved z manualu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2015 Sdílet Odesláno 7. září 2015 Je rok 2015, a stále ten naprosto stejný problém. Po přestěhování nám byl od UPC slíben rychlý 250 Mbit internet přesně pro naše potřeby. Ano, na koukání na videa a brouzdání po stránkách super, ale práce s FTP a programy, které ho používají, je naprosto útrpná. Vyřešil to někdo nějak? Případně za co vyměnit tento router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 7. září 2015 Sdílet Odesláno 7. září 2015 Přepnout do Bridge a pořídit si vlastní router. A doufat, že se to vyřeší. Případně počkat, protože za měsíc se mají pro Business objevit nové modemy, tak se určitě objeví i pro nás Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. června 2016 Sdílet Odesláno 12. června 2016 Rok 2016 - stále stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 12. června 2016 Sdílet Odesláno 12. června 2016 Bridge nepomůže? Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Režim bridge pomůže, vyzkoušeno - používám to tak dlouhodobě a nikdy mi SSH nebo něco podobného nepadalo. Zas mám ale problém v tom, že když vyměním router, tak mi vždy změní veřejnou ip adresu (i když klonuji MAC) a i když mám jako firemní zákazník slíbenou statickou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 28. listopadu 2016 Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Zas mám ale problém v tom, že když vyměním router, tak mi vždy změní veřejnou ip adresu (i když klonuji MAC) a i když mám jako firemní zákazník slíbenou statickou. Nemusí to náhodou na routeru nastavit ručně místo auto/DHCP? Protože vedle té pevné más ještě asi 3 dynamické veřejné IP adresy. Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.