Přejít na obsah

To jsou byznysmeni ti UPC :-D

Doporučené příspěvky

Návštěvník davidu

Tak jsem se prave odhodlal k navyseni internetu na 120Mbit z duvodu potreby vyssiho uploadu (coz je u UPC stejne krize, ale alespon s nima dlouhodobe nejsou vetsi problemy). Tak posilam pozadavek a ozve se mi mila pani, ktera me rada upgrade udela, ale nikoliv za akcni cenu. To bych pry musel dat pisemnou vypoved a pak cekat defakto 2 mesice nez mi zkonci soucasna sluzba a zprovozni se ta nova za vic penez, ale s akcni cenou.

Tak jsem pani podekoval at se neobtezuje sluzby zvysovat, ze tedy zustanu u te za 320kc/mesicne (misto te za 450 na 3 mesice a pak za 700) a to jsem si chtel jeste koupit modem.

To je krasny, jak nektere firmy doslova bojuji o kazdou korunu od zakaznika, ale UPC je jedno jestli ji zakaznik chce platit o 100% vic nebo ne:)) diletanti:)

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4117-to-jsou-byznysmeni-ti-upc-d/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník davidu

Stoji nestoji...u upc jsem snad 10 let tak nevim proc bych nemohl mit nejakou odmenu za vernost:)) ikdyz vim, ze na to se u nas nehraje..staly zakaznik se doji a doji a doji az se probudi a odejde ke konkurenci:)

Spis premyslim, ze zkusim CenTrio. Upload, ktery potrebuju maj proti UPC skvely a ceny srovnatelne. Negativnich postu jsou na ne stejne jako na UPC takze clovek bude potrebovat taky trochu stesti jako asi vsude.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4117-to-jsou-byznysmeni-ti-upc-d/#findComment-68551
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...