Návštěvník Dragokazov Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Ač nerad, tak se s vámi bohužel zase musím podělit o dosti možná až nezákoné praktiky UPC Business a tak trochu doufám, že si to zde přečte co nejvíce firem, aby věděly, že mají dát od tohoto poskytovatele ruce pryč. I přes podvod, který na nás společnost UPC v minulosti udělala jsme se rozhodli, že ještě jejich služeb využívat budeme, chtěli jsme přejít na nový tarif z původních 80 Mbps nově na 250 Mbps. Všechny podrobnosti byly předem dohodnuty a již jsme měli v emailu zaslanou smlouvu, kterou jsme měli podepsat a zaslat poštou UPC. Dnes nás měl navštívit technik a provést výměnu modemu za nový, který by podporoval vyšší rychlosti, zde však nastal velký problém. Technik přivezl nový modem a protokol o výměně zařízení, vše se zdálo být v pořádku až do chvíle, kdy vytáhl ještě smlouvu k podpisu. Nejen, že dohoda zněla zcela jinak, ale co mě přímo vyděsilo byl fakt, že smlouva byla prázdná! Byly vyplněny pouze informace o společnosti, ale kolonky pro služby, závazky a ceny byly prázdné, takže by si tam mohl kdokoli cokoli dopsat. Toto jsme samozřejmě odmítli podepsat, nejsme blízni a o serióznosti UPC jsme se již několikrát přesvědčili, technik však stále naléhal, že je vše v pořádku a máme podepsat. Neuspěl a když jsem si chtěl jim donesennou smlouvu vyfotit, tak ji rychle schoval, aby z toho prý neměl problémy. Zřejmě sám věděl, že dělá něco, co by dělat neměl, protokol o výměně neřízení přeškrkal a jeho kopii vydal až po opakovaném dožadování se, kopii nepodepsané smlouvy však nikoli. Po tomto technik sbalil modem a odešel. Nyní s UPC řešíme další postup a kompenzace, které požadujeme za čas, komplikace, hovorné atd. jsem velmi zvědav jaký bude výsledek a jaké řešení UPC nabídne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Nevěřím, sám jsem na tarif 250/25 nedávno přecházel a ve smlouvě bylo vypsáno naprosto vše! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Ta která nám přišla v emailu a měli jsme ji poslat poštou byla v pořádku, ale technik docezl neplánovaně také a bohužel nevyplněnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lumca Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Chybička se vloudila, to se dneska stává! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Bohužel nějak často, posledně, když jsme přecházeli od UPC k UPC Business, tak nás přetáhli na jistou nabídku s garantovanou cenou a za asi 4 dny tu cenu zvýšili.. Přestává mi to připadat jako náhody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lumca Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 V tomto případě nezbývá než změnit poskytovatele! A pokud člověk nabídne určitou (nemalou) útratu měsíčně, věř tomu, že se o tebe ještě "poperou"! Osobní zkušenost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Ta která nám přišla v emailu a měli jsme ji poslat poštou byla v pořádku, ale technik docezl neplánovaně také a bohužel nevyplněnou. Mně nic e-mailem nedošlo a nic jsem ani neměl nikam posílat. Dojel technik, přeměřil připojení, zapojil modem, předložil smlouvu a tu jsem podepsal. A to vše dokonce v rámci samoinstalace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 K nám měl jen dovést nový modem, smlouva se řeší zvlášť. U Businessu je to možná jinak, kdo ví.. Každopádně ve středu bude pokus číslo 2 a technik má být už konečně instrukce, že smlouvu chtít nemá, jsem tedy zvědavý jak to dopadne a taky co nabídnou za ty problémy a čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 U Business je to pořád stejně a spíš je otázkou, jestli vůbec takový tarif máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Myslím, že nemá cenu ani komentovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.