Odesláno 12. listopadu 2013 11 let To opravdu nemá, když si myslíš, že nikdo jiný s tím tarifem nemá zkušenost a nemůže tvoje tvrzení vyvrátit.
Odesláno 12. listopadu 2013 11 let Já zapoměl, že když je nějaký problém, tak jej UPC udělá u všech klientů.. Velmi chytré tvrzení Čistě náhodou nepracuješ pro UPC?
Odesláno 12. listopadu 2013 11 let I kdyby bylo řešení stejných problémů u UPC různé, tak zcela jistě není různý postup při uzavírání smlouvy. A už vůbec ne jak tady tvrdíš cosi o "nezákonných praktikách" a "si to zde přečte co nejvíce firem, aby věděly, že mají dát od tohoto poskytovatele ruce pryč". Lze jenom doufat, že každý dá ruce pryč od těch tvých blábolů
Odesláno 13. listopadu 2013 11 let Můžu se jen smát, zřejmě Vám již došly, alespoň mírně inteligentní argumenty, pro zpochybňování. Ale víte co, zítra sem hodím úryvek z mailu a protokolu, symozřejmě se začerněnými osobními informacemi. Jsem velmi zvědav, zda se dokážete pak omluvit a uznat chybu
Odesláno 13. listopadu 2013 11 let Když si přečtu většinu tvých příspěvků, tak jenom pliveš na UPC. Asi uděláš nejlíp, pokud přejdeš k jinému ISP a budeš mít klid. To musí být fakt o nervy u UPC vydržet, co?
Odesláno 13. listopadu 2013 11 let Plivu cca poslední rok až dva za to co předvádí. Pochlubíš se už na jaké pozici u UPC pracuješ?
Odesláno 13. listopadu 2013 11 let Ani nevíš, jak bych byl šťastný, kdyby jednou něco proběhlo tak jak má hned napoprvé
Odesláno 13. listopadu 2013 11 let Ač jsem nedoufal, tak dnes proběhla konečně výměna zcela podle dohody. Přijel technik s modemem a protokolem o výměně, vše souhlasilo, vyměnili jsme si zařízení a smlouvu pošleme poštou. Škoda, že to nešlo na první pokus
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.