Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

To opravdu nemá, když si myslíš, že nikdo jiný s tím tarifem nemá zkušenost a nemůže tvoje tvrzení vyvrátit.

Odesláno

Já zapoměl, že když je nějaký problém, tak jej UPC udělá u všech klientů.. Velmi chytré tvrzení :)

Čistě náhodou nepracuješ pro UPC? :)

Odesláno

I kdyby bylo řešení stejných problémů u UPC různé, tak zcela jistě není různý postup při uzavírání smlouvy. A už vůbec ne jak tady tvrdíš cosi o "nezákonných praktikách" a "si to zde přečte co nejvíce firem, aby věděly, že mají dát od tohoto poskytovatele ruce pryč". Lze jenom doufat, že každý dá ruce pryč od těch tvých blábolů :bom:

Odesláno

Můžu se jen smát, zřejmě Vám již došly, alespoň mírně inteligentní argumenty, pro zpochybňování. Ale víte co, zítra sem hodím úryvek z mailu a protokolu, symozřejmě se začerněnými osobními informacemi. Jsem velmi zvědav, zda se dokážete pak omluvit a uznat chybu :)

Odesláno

Když si přečtu většinu tvých příspěvků, tak jenom pliveš na UPC. Asi uděláš nejlíp, pokud přejdeš k jinému ISP a budeš mít klid. To musí být fakt o nervy u UPC vydržet, co? :D

Odesláno

Plivu cca poslední rok až dva za to co předvádí. Pochlubíš se už na jaké pozici u UPC pracuješ? :)

Odesláno

Reklamace a speciálně pro sortu otravů a prudičů :D

Odesláno

Ani nevíš, jak bych byl šťastný, kdyby jednou něco proběhlo tak jak má hned napoprvé :):D

Odesláno

Ač jsem nedoufal, tak dnes proběhla konečně výměna zcela podle dohody. Přijel technik s modemem a protokolem o výměně, vše souhlasilo, vyměnili jsme si zařízení a smlouvu pošleme poštou. Škoda, že to nešlo na první pokus :)

3098209911.png

Odesláno

Sláva :D

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague