Návštěvník milan.karvina Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Od UPC jsem měl internet 60/6. Přešel jsem však na vyšší tarif, a to 120/12. Chtěl bych se zeptat, jak je možné, že mi měřič nenaměří více než 80/12? Upload naměří vždy správně, ale download ještě nikdy nepokořil ani 90. Když jsem měl ten nižší tarif, tak bez problému správně naměřeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 zkus pár serverů na http://speedtest.net a jinak stoprocentně nejspolehlivější je ftp://ftp.upc.cz při stahování většího množství souborů najednou... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milan.karvina Odesláno 11. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Tak tam mi to ukázalo ještě méně. Nějakých 60 a upload 7. Co se týče FTP, tak jsem zkušebně stáhnul soubor fiber120_60s a stahovalo se to někdy 9 a max 10,4. To je v pořádku? Viz příloha. Co se týče modemu, tak ten mám CISCO EPC3212 a router TP-LINK TL-WR743ND (spojeno přes LAN) do PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 12. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Jojo, 100mbit portem 120mbit neprotlačíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 ježkovy voči, to se pak vážně neni čemu divit Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 12. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 (upraveno) a takhle funguje vice nez 70 % uzivatelu internetu UPC a pak se divi jaktoze ta voda tece tou malou dirkou tak pomalu kdyz tam maji tak vysoky tlak a tezko vysvetlitelne ze musi mit router s gigabitovymi porty i gigabit sitovku a stale se divi jaktoze u stovkoveho routeru nejde vic kdyz to sectes tak 80+12 by stovce odpovidalo +- vic u obycejneho stovkoveho routeru nedostanes kup jsi lepsi router s gigabit porty a potom se nam pochlup treba http://interlink.tsbohemia.cz/tp-link-t ... 93856.html nebo http://interlink.tsbohemia.cz/tp-link-t ... 46737.html Upraveno 12. listopadu 2013 uživatelem frelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Nech si vymenit tvuj stavajici modem CISCO EPC3212 za wifi modem Technicolor a mas po problemu akorat budes platit o 20 kč měsicne vyzsi poplatek za jeho pronajem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 13. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 Ještě by bylo fajn také ověřit jaká je síťová karta v pc, za předpokladu, že máš jen 100 Mbps síťovku by bylo potřeba koupit také novou kartu. Je to otázka cca 150 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2014 Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 tak já mám stejný problém.. router mám Technicolor ale stahuju max těch 7 - 8 mb/s.. což mi neskutečně vadí.. na podpoře UPC mi řekli že je to 100mb síťovkou v ntb... a tady potřebuju poradit protože co se týká sítí tak jsem fakt amatér.. u síťovky mám hodnoty 10/100/1000 (Ethernet LAN 10/100/1000 (RJ-45)).. mám za to že u rok starého ntb musí být gigovka.. ale nevím jestli co se internetu týka je to druhé nebo třetí číslo.. prosím nenadávat.. nevyznám se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. ledna 2014 Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 ty ty ty 10/100/1000 sou různý režimy provozu, takže to gigová síťovka je, občas se ale stane, že se zařízení mezi sebou dohodnou špatně a nefrčí to ve správnym režimu, takže restartovat technicolor a když to nezabere, manuálně nastavit ve správci zařízení režim 1 Gb/s btw v režimu 100 Mb/s by ta rychlost stahování měla bejt necelejch 12 MB/s... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.