xtonda Odesláno 7. ledna 2014 Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 YABAKA, jak sem psal, já měl jako router a fileserver PC s 2 x 100 Mbit síťovkou a ani speedtestem ani taháním přímo z toho PC sem se prostě přes 90 Mbit nedostal, měřeno pochopitelné na aplikační úrovni jak ukazuje Total Commander nebo browser, ty protokoly pod tím prostě mají nějakou režii. Ale byly to obyčejné SiS/Realtek, enterprise Intel karty by možná jely líp. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 7. ledna 2014 Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 do velkého "M" je vejde 8 malých "m", ale do malého "m" se velké "M" nevejde ani jedno. Nechtěls napsat B? Do velkého M se totiž těch malých m vejde miliarda. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. ledna 2014 Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 speed test http://www.speedtest.net/my-result/3214265600 .. katastrofa když se podívám na vytížení sítě když stahuju 5 souborů najednou z ftp.upc.cz tak graf vypadá takhle sotva to dosahuje občas na 80.. ale opravdu jen občas.. je to normální že u 100mb karty je tohle vrchol??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radoslavcz Odesláno 7. ledna 2014 Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 do velkého "M" je vejde 8 malých "m", ale do malého "m" se velké "M" nevejde ani jedno. Nechtěls napsat B? Do velkého M se totiž těch malých m vejde miliarda. A nojo, to jsem se hezky upsal Jasně že řeč byla o b/B Asi jsem se nechal unést komentem o mili/Mega Jinak to byla spíš pomůcka podle které jsem si přestal plést bite a Byte, každopádně koukám že to funguje i u m/M, protože miliarda malých "m" se vejde do "M", ale velké "M" se nevejde do malého "m" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 7. ledna 2014 Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 sotva to dosahuje občas na 80.. ale opravdu jen občas.. je to normální že u 100mb karty je tohle vrchol??? Na 100 milibitovou kartu je to výkon naprosto neuvěřitelný... Pánové, vaše osvěta zjevně nepadá na úrodnou půdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. ledna 2014 Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 dík.. tvoje rada mi určitě pomůže vyřešit celý problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 7. ledna 2014 Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 sotva to dosahuje občas na 80.. ale opravdu jen občas.. je to normální že u 100mb karty je tohle vrchol??? prostě si kup gigovou síťovku, co nejkvalitnější... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. ledna 2014 Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 kdyby jsi nehleděl na kraviny a raději mi opravdu poradil, udělal bys líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. ledna 2014 Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 objednal jsem tohle http://www.alza.cz/edimax-eu-4306-d440696.htm zítra vyzkouším a uvidím... mám ntb bez přídavných slotů takže tohle je asi jediné řešení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. ledna 2014 Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 takže to co jsem objednal je úplně na h... rychlost stejná jako bez toho.. testoval jsem na té síti jiný ntb s gigovou kartou a rychlost byla stejná jako na mém se 100MB kartou... to už mi bylo divné tak jsem dojel pro velký stolní počítač, připojil jsem ho, a tahal z internetu 13,5MB/s takže nechápu v čem je problém.. zítra ještě otestuju třetí ntb s gigovou kartou.. shrnutí: notebook se 100MB sítí pomalá rychlost, po připojení externí gigové karty stále pomalá rychlost notebook s gigovou kartou stále stejná pomalá rychlost velký stolní počítač s gigovou kartou full speed.. nechápu to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.