Přejít na obsah

Živé vysílání Big Brother Live

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda
Ten kod si lze nechat zaslat pouze 1x nebo opakovane ?

Podle mě pouze jednou. Aspoň mě už žádné další nepřišly. Jinak mě ta videa běžela v pohodě, žádný problém, ale jak říkáš, stejně není o co stát.

Já se přihlásil, protože mě zajímalo, jak to funguje a co je tam vlastně k vidění a zjistil jsem, že nic. Za těch 72 hodin, co mi platila licence, jsem se na to díval asi tak 3x pět minut.

Kdyz uz jsme u toho, jsem jediny, komu u toho blbne zvuk? Silene zkresleni. Je vina na mem prijimaci? PS a co to je za show, nejaka bruneta se tam porad rozcapuje na kameru.. Nuda. :)

Je ten BigBrother nabízen zdarma? Nebo to budu muset zaplatit?

3 denní stojí normálně 100kč .

A nikde jsem se nedočetl jestli to dává karneval zdarma nebo jestli si to naúčtujou..

Nevíte někdo?

V menu pro odeslani kodu je napsano:

Žádám o přidělení kódu pro bezplatný třídenní přístup k živému vysílání Big Brother Live.

Takze by to melo byt zdarma.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po 2 týdnech...

Tak 3 tydny potom co zacaly rozdavat ty kody me teprve prisel dopis od karnevalu, kde o tom pisou :?

Jetse by me zajimalo od kdy zacina bezet ta tri denni doba kdy muzu BB sledovat ?

Je to od chvile kdy me Karneval posle ten kod, nebo od chvile kdy ten kod pouziju na strankach BB ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník Katoda
Me by spis zajimalo, jestli se data ze streamu volne dostupneho BB na 3 dny zapocitava / nazapocitava do limitu.

Podle toho, co jsem zjistil na počítadle, tak započítává.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...