Návštěvník djpatrick Odesláno 12. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Nevím čím to může být, ale od 11. 11. 2013 mám objednáno od UPC balíček UPC FIBER POWER 120+, dříve jsem měl 40+, což jelo na stahování úplně super. Teď jsem si myslel. že si polepším, ale opak je pravdou. Teď mi stahování i ze zaplacených serverů jede pod 1mb. Tedy problém je v tom, že toto stahování mi jede přes notebook a když net připojím na 10 let starý počítač, tak tam to jede kolem 6mb. Myslíte, že se mi nšco podělalo v notebooku? Při zkoušení rychlosti na různých serverech mi stahování na notebooku ukazuje necelé 2mb a upload až 12mb, jen na měření rychlosti u UPC mi to jakoby ukazuje dobře, ale opak je pravdou. Nechci zbytečně platit za výjezd technika, tak proto mám tuto blbou otázku. UPC FIBER POWER 120+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 12. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 Jaký modem? Nebo router? Příliš málo informací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 13. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 vice se rozepis typ a znacku routeru jakou mas sitovku atd ..pocitac???........ nenapsals nic ceho by se dalo chytit tva stiznost je na nic pokud nedodas vice informace hlavne tech ktere pozadujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník djpatrick Odesláno 17. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 Takže modem mám Ubee model number EVM3206 síťovku netuším, ale notebook mám Asus K40AF http://techwiki.hardwarecanucks.com/pro ... 40AF/#spec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.