Návštěvník evid Odesláno 15. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Mám smlouvu s kabelovou televizí UPC (na televizi) a smlouvu s jiným operátorem na internet. Abych nevyvolával diskuse (mimo mísu, který operátor je nejlepší), neuvádím jeho jméno nyní, ale mohu to samozřejmě sdělit. Není to nic tajného. S oběma dohromady jsem spokojený pokud se týká kvality ale nyní nám do domu zavedli dalšího operátora (optický kabel - televize 40 zákl. programů a internet 30 M za 390 Kč - kvalita špičková, možnost doobjednat i na např. 1 měsíc za 10 - 20 Kč měsíčně program z rozšířené nabídky.) Takže není co řešit. Problém je v tom že jsem si asi před 2 roky (už je to po záruce - obojí) pořídil setbox Synaps CHD-3000 a k tomu modul k příjmu UPC (koupeno od LICY - doklady samozřejmě mám). Setbox je ještě s tím "starým" čipem, který i nahrávky ze "zakódovaných" programů nahrává nekódovaně takže je možné je přehrávat i upravovat v PC atd. Takže bych pokud odejdu od UPC chtěl setbox a modul prodat. Jenže karta ze setboxu je majetkem UPC takže ji budu muset vrátit a pak už to ve funkčním stavu nepředvedu případným zájemcům. Poraďte co mám udělat, abych setbox i modul co nejvýhodněji prodal ale přitom neriskoval, že dostanu od UPC z jakéhokoliv důvodu pokutu za např. pozdní vrácení karty nebo něco jiného. Bydlím na Ostravsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 pro začátek bys to moh zkusit tady Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 15. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 dej to do sekce bazar, az najdes kupce tak zavolas nebo napises na UPC ze prevadis CA modul cislo a kartu cislo ze smlouvy xy na smlouvu xz, to same pak udela novy zajemce, pak mu zarizeni takzvane navedou a jsi z obliga Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.