Slamb Odesláno 13. prosince 2013 Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 no jak řikám, nejlíp to funguje v exploreru, v chromu je to slabota, tys to zkoušel v nějaký starý opeře, tam to asi taky žádná sláva nebude chrome explorer Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Speedy Odesláno 13. prosince 2013 Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 No, já bych ten server rychlost.cz zase tak moc nechválil. Spíše bych mu dal velké mínus za totální nepřesnost. A to jsem se snažil vybrat z několika měření to nejlepší, ale bohužel. IE 11.0 Firefox 25.0.1 Server speedtest.net je podstatně blíže skutečnosti (240/20) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. prosince 2013 Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 no já o něm nemám taky moc valný iluze, i když sem to přímo neřek, za všechno hovoří fakt, že to v každym prohlížeči měří jinak... jenom sem asi nabyl unáhlenýho dojmu, že když mně to už měří podstatně líp, že to bude měřit líp všem asi ne, no takže speedtest.netu věrni zůstaneme Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 16. prosince 2013 Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Moc hezky to měří A hlavně se mi to kouslo při flashovém testu a spustil se javascriptový. A možná by si mohli aktualizovat nabízené tarify, ale to je jen detail. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 16. prosince 2013 Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Tak jsem také vyzkoušel porovnat, měřil jsem v IE 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 16. prosince 2013 Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 No ja bych tedy řekl, ze michate trochu hrusky a jablka dohromady. u speedtest.net testujete pripojeni proti serveru UPC , proto výsledky jsou nejbiz tarifu. pokud testujete přes rychlost.cz tak je to vuci serveru Sitel a tam jiz dost zalezi na celkovem zatizeni site Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stevieee Odesláno 4. dubna 2014 Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 ja jsem na tom tak podobne. net 120 a namerim cca 30 přes wifi a to mam modem cisco epc 3925 takze by me zajímalo kde je to spatne postelovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 4. dubna 2014 Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 U tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stevieee Odesláno 4. dubna 2014 Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 no ale v cem a jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 4. dubna 2014 Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Rychlost WiFi může bejt ovlivněná prakticky vším, na dálku ti to nikdo z křišťálový koule nevyvěští. Začni tím, že vybereš volnej kanál, resp. ten nejmíň zarušenej a pokud to nepovede k úspěchu, tak jedině přejít do pásma 5 GHz, který je ještě skoro všude volný. Nastavení samozřejmě na 802.11n a šířka pásma 40 MHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.