Návštěvník Andrej Odesláno 25. července 2020 Sdílet Odesláno 25. července 2020 Dobrý den, mám problém s poměrně vysokou ztrátou packetů ať už na cestě z pc do routeru tak i v samotném routeru chtěl bych se zeptat, jestli by jste s tím něco mohli udělat... Screen z pingplotteru - https://imgur.com/a/cNkFQSt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 25. července 2020 Sdílet Odesláno 25. července 2020 My ti toho tady s tím moc neuděláme.Ani nepíšeš, zda jsi připojený kabelem nebo přes WIFI.Pokud přes WIFI, tak jak vypada pásmo, neni náhodou zarušený kanál ...Jinak musiš volat na KC a dohadovat se s nimi ..x Redmi Note 5 x Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Andrej Odesláno 25. července 2020 Sdílet Odesláno 25. července 2020 Samozřejmě jsem připojený přes ethernet kdybych byl přes wifi ani bych to neřešil a nejdřív bych to zkusil přes kabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 25. července 2020 Sdílet Odesláno 25. července 2020 Tipnul bych si, že po 600 hopech je ztráta paketů víc než přiměřená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Andrej Odesláno 25. července 2020 Sdílet Odesláno 25. července 2020 Problém je ale v tom, že většina mizí právě na 1. a 2. hopu což je router a pc To ano ale ne 28% paketů z routeru a když už jsme u toho a bylo by to přiměřené tak nechápu, proč konkurence podobné problémy nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ApacheSK Odesláno 25. července 2020 Sdílet Odesláno 25. července 2020 Packet loss u 1. hopu (PC-modem) nie je skutočný packet loss.. je to akási chyba, ja mám na modemu nonstop 100% packet loss v pingplotteri hneď po zapnutí traceroutu edit: pričom v hrach atď. mám packet loss väčšinou 0%, občas ak je sieť preťažená, tak 1, max. 2% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.