Odesláno 21. listopadu 2013 11 let V čem je háček? UPC mě mě jednou za čas otravuje s nabídkou na televizi mini za 28 kč. Ať koukám jak koukám tak mě tyhle programy běhají zadara. Proč bych jim to měl platit? Nevidím nic navíc
Odesláno 21. listopadu 2013 11 let Kdo tomu nerozumi tak plati a kdo ne, tak neplati a oba maji to stejne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. října 2014 10 let Dotaz. Funguje ještě v Praze v Digi MINI MUX 27? Tam totiž Óčko Expres bylo... Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 3. října 2014 10 let Je to jednoduché. Ne každý bydlí v místě kde je dobrý dvb-t signál a nedochází ke kostičkování obrazu. Pro takové lidi je kabel jako dar z nebes a 28 Kč cena zanedbatelná.
Odesláno 29. října 2014 10 let V nabídce Digi-mini mají na jejich webu totální zmatek v programech. V seznamu programů tam mají všechny HD verze od Novy a Primy ( kromě Nova sport ), ale na jiném místě mají zase, že je tam jen 6 HD programů. Kdo se na to podívá poprvé, tak v tom má asi pěknej hokej, kterých to vlastně těch 6 HD programů je, když v seznamu programů je jich 11
Odesláno 29. října 2014 10 let Mají to dost nepřehledně, musí se v tom hledat - jak ve standardním rozlišení, tak v HD kvalitě (v nabídce Digi Mini pouze v SD). Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 29. října 2014 10 let Mají to dost nepřehledně, musí se v tom hledat - jak ve standardním rozlišení, tak v HD kvalitě (v nabídce Digi Mini pouze v SD). Takže Nova HD v digi mini již nebude ? vždyt tam přece do zrušení byla ne ? mám v tom totální hokej
Odesláno 29. října 2014 10 let viewtopic.php?f=10&t=5093&p=82871#p82858 Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 29. října 2014 10 let Cituji z článku : "Ve standardní programové nabídce se také ve všech tarifech objeví programy Nova, FANDA a Nova Cinema ve vysokém rozlišení." Já si tedy vysvětluji tuhle větu tak, že i v digi -mini by měly být všechny tři programy od Novy v HD, ne jen Nova HD jako předtím. Chápu to správně ? Je tady někdo s touto digi-mini nabídkou, kdo by to mohl otestovat, zdali tomu tak je ?
Odesláno 29. října 2014 10 let Jde to zkrátka jen těm co mají CA modul - tedy NOVA HD i když před tím k dekódování potřeba nebyl, protože kanál byl bez ověření - omezení, nebo jak to nazvat.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.