Přejít na obsah

Zvláštní problém v EPG

Doporučené příspěvky

Návštěvník Doja

Zdravím, od pondělí 27.7. mám zvláštní problém s EPG na obyčejném HD Kaon 700 STB a to takový, že mě nefunguje v EPG po kliknutí na modré info informace o programu a ani kliknutím na OK tlačítko nastavení kanálu. Také nemohu spustit zpětně zhlédnutí. Provedl jsem tovární nastavení STB, restart modemu. A pak jsem zjistil, že když odpojím ethernet kabel od STB, tak se funkce info a ok obnoví. I u zpětné ho zhlédnutí se dostanu do menu, ale díky odpojenému kabelu nefunkční. Nevíte, zda nebyl nějaký update STB nebo úprava EPG služby?  Děkuji

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/41270-zvl%C3%A1%C5%A1tn%C3%AD-probl%C3%A9m-v-epg/
Sdílet na ostatní stránky

Zhruba od stejného data jsem zaznamenal také problém s STB. Poslal jsem email na podporu a přijede to řešit technik. Včera mi to dělalo podobný problém že po zmáčknutí "ok" se vůbec nenačetlo menu u programu.

Hlášený popis chyby:

Citovat

Samo zapínání STB. Řešeno neúspěšně tři roky. Vždy ujišťováno že se problém vyřeší novou verzí firmware. Teď již není samo zapínaní v nočních hodinách ale v odpoledních hodinách. Nejedná se o pravidelný aktualizační boot. Ten proběhne vždy úspěšně v nočních hodinách. 

Přestalo fungovat zpětné sledování. Hlásí že není aktivní zpětné zhlédnutí (přihlásit se ke zpětnému zhlédnutí) atd. Videotéka také nefunguje Chyba VODO16). Setobox je k internetu připojen. IP adresu má viditelnou ve výpisu v nastavení.  

Použity všechny návody, restart STB a modemu, tovární nastavení atd. 

Občasný problém s přepínáním kanálů dálkovým ovladačem (tlačítka +-). Tlačítko + nereaguje nebo reaguje opožděně.  Programy přeskakuji ob dva dopředu atd. Někdy se zasekne celý STB a pomůže jen odpojení od elektřiny.

• Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/41270-zvl%C3%A1%C5%A1tn%C3%AD-probl%C3%A9m-v-epg/#findComment-169706
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...