Návštěvník jiri111 Odesláno 21. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Mám službu internetu 120/10 a balíček asi 100 programů, který mi v rámci bonusu v září upgradovali na 240/20. I s pronájmy zařízení platím 920Kč. Nyní u nás zavedli dráty Centrio. Mám nabídku od Centria na net + tv za 749Kč, včetně Cinemaxu, o který stojím a který jsem dosud od UPC neměl. Druhým důležitým požadavkem ode mě je právě cena. Tak jsem poprvé v životě začal zkoušet licitovat o ceně. Volal jsem na UPC s tím, že chci podat výpověď, že mám lepší nabídku. Dnes se mi ozvali z retenčního oddělení (?) a podařilo se mi dosáhnout jen jednoho z požadavků. Přidali by mi Cinemax a prý bych „plus minus“ platil stejně. Když jsem řekl, že jejich nabídka stále není zajímavá, protože je o cca 170Kč dražší, paní mi řekla, že více pro mě nemohou udělat a že tedy mohu podat výpověď. Mám tedy dvě otázky: 1. Mám hrát dále tuto hru a poslat výpověď a čekat, že mi snad udělají další (lepší) nabídku? 2. Mohu případně od podané výpovědi UPC jednostranně ustoupit? Po prostudování referencí na Centrio na netu si v současné době nedokážu představit, že bych šel do dvouročního závazku s nevyzkoušenou společností, na kterou je na můj vkus příliš špatných ohlasů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 v jaký bydlíš čtvrti? jen tak pro info, ať vim, kam se centrio rozrůstá jakej dvouroční závazek? základ je 12 měsíců, viz bod 8.1 v podmínkách, volitelně se ale dá uzavřít smlouva i na 24 měsíců... na internetu je vždycky většina ohlasů negativních - když je někdo spokojenej, tak nemá důvod vyhledávat diskuze a něco psát... až na pár nadšenců Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jiri111 Odesláno 21. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 to brno tady mám uvedeno blbě. ve skutečnosti nabídka centria je praha - háje ten dvouroční závazek beru, takhle mi to nabízí - a cena je fakt někde jinde oproti oficiálnímu ceníku. chápu, že píše ten, kdo není spokojenej. ale přesto, riskovat nevyzkoušenou společnost, která kvalitativně (podpora po-pá a i jinak) asi nemá nemá na upc, klasický vyčůraný techniky (mění ceny, jak je napadne a jiný věci), když jsem v zásadě spokojenej s UPC - jen si chci polepšit (cinemax + cena) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 ono taky záleží na tom, jestli je ti milejší 2,5x rychlejší stahování u upc nebo 4x rychlejší odesílání u centria jinak centrio změnilo ceny stejně jako upc v době zavedení autorskejch poplatků, podmínky stejný jako u upc - komu se to nelíbí, ať smlouvu ukončí... btw co ti v centriu nabídli a za kolik? jo a nevim jak na hájích, ale tady v kobylisích, pokud chceš standardní veřejnou ip adresu, musíš připočítat stovku měsíčně Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Mám službu internetu 120/10 a balíček asi 100 programů, který mi v rámci bonusu v září upgradovali na 240/20. I s pronájmy zařízení platím 920Kč. ... Predpokladam ze nabidku Kombi Komfort platis jeste starou cenu tedy 778 Kc, zatimco nyni lze stejny balicek mit za 689 Kc, i kdyz uz asi bez toho bonusu navysene rychlosti, coz je asi takova motivace aby klienti neprechazi na zminenou vernostni cenu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jiri111 Odesláno 22. listopadu 2013 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 tak, tak, starou cenu. a nějaký nápady k těm mejm otázkám, obzvlášť pokud jste už někdo něco takového podstoupili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.