Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Ak je ten rozvadzac kovova skrinka, tak WiFi z modemu asi nebude.. 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

WiFi si lze udělat nějaký AP přímo v místnosti, to je to poslední.

VF má šanci svoji síť posunout o level výš, pokud využije max. pásmo pro upload co to jde, tj. 204. Jestli "upgraduje" tak, že ze stávajícího rozsahu do 65 MHz to posune do 85 a up začne na 120, pak je to prakticky o lejně.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Mně to technik UPC zapojil asi 5 let dozadu takto. Do jednoho výstupu mám přímo modem (Technicolor) a do dvou zelených kabelů 3 zásuvky dodané od UPC (bohužel elektrikář (silnoproudař) mi to natáhl tak blbě, že mám jednu zásuvku průběžnou -místo hvězdicového rozvodu).

IMG_20200804_122705.jpg

Upraveno uživatelem Zlaťák

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno
Odesláno

stve me stary cisco Cisco EPC3925  . Kdyz si sezenu z bazose, viz obrazek, co bych mel zkontrolovat, zda mi ho upc pusti do site? Nebo to bude zapoj a jed? Děkuju 😉 

Není k dispozici žádný popis fotky.

Odesláno

Určitě si ověřit SN či MAC na Vodafone (UPC). Může se jednat o kradený (nevrácený pronájmový) kus.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

@Marek-26Diky. Oni umi toto rict pres helplinku? Na emaily odpovidaji do 5 dni :-D.

Odesláno

@vita_k ja bych pockal, Vodafone ted vymenuje stare modemy za Compaly (cerne), takze kupovat ho v bazaru vidim jako kontraproduktivni...

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

@hombergJen to budou asi dycky pronajimat, tipuju. To se mi moc nelibi 70kc/mes.

Ty bile se spise chvali nez nechvali. A za 500 bych jej treba nejakou dobu mohl mit. A nebo mi jeste neco unika? Budou ty bile odpojovat nebo pojedou dal? 

Odesláno

Jestli nechceš platit pronájem, tak ho klidně v bazaru kup pokud ho tedy seženeš, bílých Compalů se změny netýkají.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague