quadra2030 Odesláno 4. srpna 2020 Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Ak je ten rozvadzac kovova skrinka, tak WiFi z modemu asi nebude.. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 4. srpna 2020 Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 WiFi si lze udělat nějaký AP přímo v místnosti, to je to poslední. VF má šanci svoji síť posunout o level výš, pokud využije max. pásmo pro upload co to jde, tj. 204. Jestli "upgraduje" tak, že ze stávajícího rozsahu do 65 MHz to posune do 85 a up začne na 120, pak je to prakticky o lejně. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlaťák Odesláno 4. srpna 2020 Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 (upraveno) Mně to technik UPC zapojil asi 5 let dozadu takto. Do jednoho výstupu mám přímo modem (Technicolor) a do dvou zelených kabelů 3 zásuvky dodané od UPC (bohužel elektrikář (silnoproudař) mi to natáhl tak blbě, že mám jednu zásuvku průběžnou -místo hvězdicového rozvodu). Upraveno 4. srpna 2020 uživatelem Zlaťák Citovat Basic Red Basic Základní CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vita_k Odesláno 5. srpna 2020 Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 stve me stary cisco Cisco EPC3925 . Kdyz si sezenu z bazose, viz obrazek, co bych mel zkontrolovat, zda mi ho upc pusti do site? Nebo to bude zapoj a jed? Děkuju 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. srpna 2020 Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Určitě si ověřit SN či MAC na Vodafone (UPC). Může se jednat o kradený (nevrácený pronájmový) kus. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vita_k Odesláno 6. srpna 2020 Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 @Marek-26Diky. Oni umi toto rict pres helplinku? Na emaily odpovidaji do 5 dni :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. srpna 2020 Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Umí, nebo mi napište a já to u nich ověřím ;) Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 6. srpna 2020 Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 @vita_k ja bych pockal, Vodafone ted vymenuje stare modemy za Compaly (cerne), takze kupovat ho v bazaru vidim jako kontraproduktivni... Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vita_k Odesláno 6. srpna 2020 Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 @hombergJen to budou asi dycky pronajimat, tipuju. To se mi moc nelibi 70kc/mes. Ty bile se spise chvali nez nechvali. A za 500 bych jej treba nejakou dobu mohl mit. A nebo mi jeste neco unika? Budou ty bile odpojovat nebo pojedou dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. srpna 2020 Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Jestli nechceš platit pronájem, tak ho klidně v bazaru kup pokud ho tedy seženeš, bílých Compalů se změny netýkají. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.