Návštěvník vita_k Odesláno 7. srpna 2020 Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 @Marek-26Mohl bych jeste poprosit o jeden modem? Poslal jsem dalsi zpravu se stitkem. Snad mate jeste kapacitu 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. srpna 2020 Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 @vita_k až budu u PC, tak to prověřím. Ale nemá na sobě červenou tečku, dá se předpokládat, že nebude prodejní ;) Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vita_k Odesláno 9. srpna 2020 Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Dekuji Markovi za pomoc s vyhledanim modemu. Compaly dostupne na bazarech byvaji nevracene a Vodafon to nepripoji. Tim padem kdyz mam momentalne odchazejici cisco, v osobnim vlastnictvi, tak jej uz za technicolor nevymenim. Vodafon ma tedy casem davat cerne, ale uz budou jen na pronajem. Je tedy jedina momentalni moznost sehnat Compal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 9. srpna 2020 Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 Aktuálně ano. Jak to bude dál ukáže až čas. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vita_k Odesláno 10. srpna 2020 Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 @Marek-26 Muzu poprosit o dalsi? viz zpravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. srpna 2020 Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 @vita_k vím, jen mi trvalo, než jsem se dostal k PC. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vita_k Odesláno 18. srpna 2020 Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 chvili jsem tu hledal tema jak nechat navest modem, ktery jsem koupil (predtim overil pres Marka). Nasel jsem jen starsi vlakna. Radej se tedy ptam: je tedy potreba zavolat na upc vodafon na jejich linku a nahlasit jim zmenu? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. srpna 2020 Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Ano pochopitelně, jinak ti modem nebude fungovat, není to tak jednoduché že ho jen zapojíš a jedeš, musí být zaregistrovaný do sítě a spárovaný s tvým účtem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vita_k Odesláno 19. srpna 2020 Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 jasny, slo me spis o proces jak to prihlasit 🙂 Principialne to chapu. Volal jsem tam a vsechno probehlo hladce a ted jen pockam na potvrzeni, ze uz muzu stary odpojit a novy pripojit. Vsem dekuji za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník blackjack Odesláno 11. září 2020 Sdílet Odesláno 11. září 2020 Dobry den.Objednal jsem internet 300mb/s k nemu mnel byt nejaky premiovy bezdrátový modem CBN CH7465LG, a dostal jsem Compal CH7465.Je to normalni nebo ne?Je v tom nejaky rozdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.