Návštěvník JirkaH Odesláno 2. ledna 2014 Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Perly svinim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zobin Odesláno 2. ledna 2014 Sdílet Odesláno 2. ledna 2014 Teda sory, ale ze bys tady hazel perly jsem si nevsim. Za cenu toho airlive mas tp link 2t2r s dvojnasobnou prenosovou rychlosti, dvojnasobnou pameti a moznosti alternativniho fw. Nemluve o tom, ze ty wr841n jsou nejmin o stovku levnejsi Instaloval jsem tech wr741/841 tak mozna pres padesat, tri jsem znicil pokusama s firmwary a jeden chcip na strese, protoze do nej zateklo po kabelu. Ani jedna reklamace nebyla problem. Jinak to jsou drzaky, co jsou v provozu 24/7, nechcipou, nehrejou, nezerou, proste parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mjarek Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 (upraveno) Mám rychlost internetu 240 Mb/s a chci si zapojit Wifi router aniž by se mi snížila propustnost. Mám tento typ: ASUS RT-AC68U. Poradíte mi zda je tento router vyhovující? Upraveno 1. června 2014 uživatelem Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 Jo, ten by to měl zvládnout, rychlostí wifi (podle testu na cnet udělá až 500 Mbit/s) i výkonem jako router. Samozřejmě i na klientské straně musíš mít odpovídající wifi adaptér. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 Přes WiFi může na 240 Mbps akorát zapomenout, to by dosáhnul leda v naprosto ideálních podmínkách a ještě s přijímacím zařízením tak metr od routeru. Ale ta recenze (jestli máš na mysli tuto: ) je srandovní, ten dealer mele jak když Horst Fuchs prodává mlejnky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 Videorecenze nesnáším, myslel sem toto http://www.cnet.com/products/asus-rt-ac ... -router/2/ a zde http://www.cnet.com/products/linksys-wr ... -router/2/ podobně výkonný model (ve srovnání je i ten Asus), píší short range cca 520 Mbit/s, long range cca 330 Mbit/s jak u toho Asusu tak u Linksysu WRT1900AC. Mě 450 Mbit N wifina na 5 GHz dá při kopírování souboru přes Sambu skoro 190 Mbit viz. příloha, občas to zakolísá, ale pod 150 - 160 to nikdy nejde, dostal sem se i na 200 a není to ve stejné místnosti, 1,3 Gbit ACčko už jen proto, že používá dvojnásobné pásmo, by ve stejných podmínkách dalo minimálně dvojnásobek, čili výsledky v té recenzi nejsou nesmyslné a ty rychlosti jsou dosažitelné. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 Je to dosažitelný v ideálních podmínkách. A ty prakticky nejsou. Skoro nikdo třeba nenapíše, že když má router pouze MIMO a ne MU-MIMO, tak v momentě současnýho připojení víc klientů se rychlost automaticky snižuje, takže nějakých 450 je pak leda na papíře a v reálu prd. Vůbec ta současná móda mít všechno bezdrátový je nějaká ujetá, kabel je prostě kabel a bezdrát si nechat leda k tabletu nebo mobilu na net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mjarek Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 A to chci právě vědět, jestli po zapojení ASUSU RT-AC68U do sítě se mi rychlost 240 Mb/s na kabelu zpomalí nebo ne. Rychlost vzduchem je mi celkem lhostejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 YABAKA, jak sem uvedl, já těch rychlostí dosahuju zcela prakticky v panelákovém bytě. mjarek, a teď to máš zapojené jak? Ten router má Gbit porty a poměrně slušný procesor i paměť, takže běžný provoz by měl bez potíží stíhat, samozřejmě pokud se budeš snažit to zahltit třeba masivním torentěním, tak to asi zahltíš. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mjarek Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 Teď používám router TP-LINK TL-WR1043ND. Jenže jsem si nechal zrychlit internet ze 120 Mb/s na 240 Mb/s a zjišťuju, že po kabelu do síťové karty mi jde jenom 145 Mb/s. Tak se rozmýšlím jestli si mám koupit router ASUS RT-AC68U. Abych nevyhodil téměř 5000 zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.