Návštěvník YABAKA Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 Kup si stejnej TP-Link, akorát ve verzi 2, ten už má výkonnej CPU a utáhne to. Nebo 3600, 4300 s 2,4 i 5 GHz pásmem. Jsou to spolehlivý kousky a cenově dostupný. Ten Asus je sice dobrej, ale podle mě ho nevyužiješ a zbytečně přeplatíš. Tak asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peliculiar Odesláno 2. června 2014 Sdílet Odesláno 2. června 2014 tak zrovna tenda bohužel neni router, ale elektroodpad vyrobenej čistě za účelem okamžitý likvidace... 100x radši nejlacinější tp-link než takový scheisse Jasně, elektroodpad Tenda W311R+ nám slouží 4. rokem bez sebemenších problémů a takových jako já se najde spousta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. června 2014 Sdílet Odesláno 2. června 2014 ale já nikde nepopíral existenci výjimek Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2014 Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Zdravím! Využívám UPC internet s pronájmem modemu od UPC. K tomu užívám vlastní starší Wifi Belkin (G Wireless router). Internet funguje bez problémů do PC, 2x notebooky se připojí bez problémů k Wifi. Nemohu však připojit k wifi mobilní telefony, dříve Nokie, BB, Samsung. Mobil síť najde, ale nepřipojí. Prosím o radu, nastavení. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 7. prosince 2014 Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Odpověď o 4 příspěvky výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2015 Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Na 30 Mb internet ti bude stacit obyc. router se 100 Mbit porty a WIfi 150 Mbps,takze treba tohle http://www.alza.cz/tp-link-tl-wr741nd-d155297.htm pripadne tento http://www.alza.cz/tp-link-tl-wr841nd-d155296.htm Pokud ale uvazujes do budoucna o zvyseni rychlosti, tak kup neco s Gbit porty a Wifi 300 Mbps. Ja pouzivam take TP-Link WR743ND a na 30 Mbit netu bezi vpohode, ale ted budu prechazet na 120 Mbit a na to uz rychlostne nestaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. dubna 2015 Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 huiave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník spasen Odesláno 15. dubna 2015 Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Za modemem UBEE EVM3200 bez Wi-Fi mám router Netgear R6250, který umí WLAN (Wifi) standardy: 802.11a, 802.11ac, 802.11b, 802.11g, 802.11n. Rychlosti 240 Mbps lze dosahovat na pásmmu 5 MHz na standartu 802.11ac, za předpokladu, že tento standard podporuje rovněž Váš počítač (notebook, tablet). Pokud tento standard počítač nemá, lze dokoupit Netgear A6200 WiFi USB Adapter — 802.11ac Dual Band, který se k počítači připojí přes port USB 2. Mám osobně odzkoušeno a funguje to, router je v jiné místnosti než počítač, mezi nimi je jedna cihlová zeď cca 10 cn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 15. dubna 2015 Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 nebo chvilku ještě počkej. jak budou navysovat interne na 500M bude novy modem s kvalitním routrem, postaveny na chipsetu intel, Hitron viz. https://www.upc.ro/internet/abonamente/fiber-power-500/, datasheed https://www.upc.ro/pdf/manuale/internet ... asheet.pdf , kup ten a mas klid, ja prave na nej cekam.. Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 15. dubna 2015 Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 No netuším zda na něj čekat a 1) netušíš kdy bude a za 2) a to hlavně opět má interní antény jak 2,4 tak 5Ghz a já teda mám doma radši svůj router s externíma antény který mě byt pokryjí mnohem lépe navíc pak i je lepší signál = lepší rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.