kotasek Odesláno 15. dubna 2015 Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 no predpokladam , ze jej zacnou nabize zaroven s tou 500M a to by pry mělo byt v první pol. roku, co se tyce tech ext. anten tak jsem z toho vylecen, u svého cisca jsem je vyvedl ven a ještě pridla 5db anteny a rozdil je min., cca 5 procent , uz bych to nedelal. Lepsi se mi osvedicila vymena wifi modulu v ntb. na intel AC7260 z puvodni intel 4965 , sila signalu cca. stejna, ale propustnost cca . o 30% vetsi starsi chodlil přes 2 cihlove steny tl. cca. 30cm na 5gh max 50M na 2.4 20M novy jede cca. 70M na obou Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. dubna 2015 Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 mám dojem, že upc většinou zrychluje od září, takže to ještě nejspíš pár měsíců potrvá 2) a to hlavně opět má interní antény jak 2,4 tak 5Ghz a to je něco špatnýho? já mám ve svym routeru taky interní antény a žádnej problém neeviduju... před časem sem zkoušel, jak to jede na postarším notebooku ve vedlejší místnosti se starou Nkovou wifi na 2,4 GHz a řek bych, že si nemůžu stěžovat, v routeru má propojení s notebookem rate 135M přes několik zdí na druhý straně bytu je signál horší, ale tam už do hry vstupuje víc wifi sítí od sousedů Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 15. dubna 2015 Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Jak TC i horizont ad 2,4 tak 5Ghz od UPC je pro mě nepoužitelný, jestli máte pokoje vedle sebe možná OK ale po větším bytě kde je tech zdí více + mezonet tak jsem tak na 25% a o terase nemluvě. S MikroTikem 2x externí anténa a jedna interní a signál je i před domem několik desítek metrů. A na terase je i 2,4 a je rychlejší než 5Ghz z horizontu a síla signálu 86% ku 28% ale to asi je u každého jinak a wifi je ošemetná. také jiné wifi ve okolí v mém případě 18x 2,4 a bohužel většina lidí ta mají zaplé auto přepínání tak že se tu dost mění kanály taky jsem přešel na 5Ghz ty jsou tu zatím jen 3 ale ne vše jde na 5Ghz např Pračka, projektor a klimatizace ty jsou jen 2,4 a některé mobily ještě též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.