Návštěvník michalk Odesláno 3. prosince 2013 Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Dobrý den, přesedlal jsem z 60tky na 240tku a měření rychlosti pomocí speed meteru jak od upc tak i od jiných měřičů, mi ukazuje rychlost 8 mega a upload dokonce 0.10. Tj. co se týče připojení přes wifi, když cvaknu kabel to wifi přijímače a do pc, tak to zůstane téměř stejné. Když to dám na přímo z modemu do pc, rychlost se zvedne na 100, ale dál také nejde. Modem mám od upc a wifi TP-Link. Prosím poraďte, nechci platit předražené "techniky-odborníky" z UPC. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. prosince 2013 Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 no, mě na Hájích v Praze už nejede Internet přes 45minut....mají nějaký problém...mě ukazuje download 0,1Mb a při uploadu to hodí error.. ping na UPC.CZ je 75% ztrata paketů... takže vydržat, pak resetnout radeji wifi i modem a snad to nejak chlapci z UPC nahodi....a jestli tohleto proleze tak už to snad trochu nahodili T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. prosince 2013 Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 tak maj od 16.35 v mojí lokalitě hlášenou "práci na síti"..nevím kde jste vy, ale asi to bude ten důvod.... T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. prosince 2013 Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 mám wifi TP-Link tp-link už nabízí jenom jedinej wifi router? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. prosince 2013 Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... tr%9Een%E9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. prosince 2013 Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Napis co mas za mode od UPC a jaky presne router ? Pak se muzeme bavit dal. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.