Odesláno 20. prosince 2020 4 roky Autor Stále to samé, dříve (letos) nebude. Stále není vhodný FW, který by se mohl nasadit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. prosince 2020 4 roky Testujeme gigabitový modem Vodafone Station. Máte k němu dotazy ? https://www.svetandroida.cz/vodafone-station-testovani/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. prosince 2020 4 roky tomusi, z obvykle uváděných údajů o rozměrech je sice zřejmé, že 28 > 22 (cm, cca), nebo lépe 28 >>> 22, přesto bych uvítal fotku obou živých Compalů vedle sebe. Existuje někde?
Odesláno 5. ledna 2021 4 roky @Marek-26 Kdyz uz se blizi ten konec Q1, kdy by se podle tvrzeni supportu mel zprovoznit bridge, neni nahodou i nejake info o tom, jestli konecne vyresi bridge s IPv6? Moznosti jsou, bud povolit bridge a at si uzivatel nastavi DS-Lite na routeru (OpenWRT to podporuje) nebo neco jako maji u fixniho LTE, kdy modem umi ziskat adresu a predat ji dal, takze to je vlastne skoro bridge. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 5. ledna 2021 4 roky Uz to nejsou ani tri mesice, tak bych rekl, ze uz se to blizi. Jednou mi rekli, ze konec prvniho ctvrtleti (= brezen), podruhe primo brezen. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 5. ledna 2021 4 roky Konec prvniho kvartalu je az na konci brezna. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 5. ledna 2021 4 roky Coz je porad v breznu. 😄 Nejde o tech par dni, spis o to, ze uz do toho terminu, ktery mi tvrdili, nezbyvaji ani tri mesice. A ted vlastne vubec nejde o ten bridge jako takovy, ale o bridge s IPv6, o kterem neni nikdo z VF schopny rict vubec nic. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 5. ledna 2021 4 roky Autor To si myslím, že není na pořadu dne nějaký bridge na s IPv6 na DS-Lite. Jestli vůbec kdy bude. A jestli výrobce dodá správný FW do doby kdy slíbil neumím říci. Vlastně ani nevím, zda už je v oběhu ten FW, co opravoval jiné chyby (jsem teď nějakou dobu mimo síť UPC - btw. je to peklo, raději jedu na hotspot přes mobil). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.