Odesláno 14. srpna 2020 4 roky Když si zadám svou adresu, stejně mě to nabídne maximálně 500 Mb/s. Na druhou stranu je to vlastně jedno, protože litr bych za internet nikdy nedal. Nejsem si úplně jistý, zda jsou s touto cenou konkurence schopný. Například u mě konkurence nabízí 500/100 za 595 Kč. Ale mam 300/20 za krásnou cenu, tak to neřeším. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 14. srpna 2020 4 roky Ja bych to rekl takhle: On nekdo skutecne plati cenikove ceny? Ty prece slouzi jen k tomu, aby clovek mel pocit, jak suprove usetri, kdyz mu obchodnik nabidne "slevu"...
Odesláno 17. srpna 2020 4 roky Zdravim, tak me dnes technik dovezl Vodafone Station - snad vecer, nebo rano bude mi spusten Gigabit, zatim mam 500. Vi nekdo, jak se zbavim v rozhrani modemu nemciny? 🙂 Moc diky 😄 Petr 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle
Odesláno 17. srpna 2020 4 roky Mne na business lince tvrdili, ze to pujde objednat az 18. Takze to neni pravda a kecala? 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 17. srpna 2020 4 roky Autor @MekliCZSoHo tarify zatím navádět nejdou. @TrabiZa chvíli se Vám restartuje modem a naskočí rychlost 1Gbps. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. srpna 2020 4 roky @Marek-26A toho 18. (zitrek) je pravda, nebo to bude na delsi dobu? 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 17. srpna 2020 4 roky @MekliCZa nebude Vám chybět režim bridge? - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 17. srpna 2020 4 roky Autor @MekliCZAbych řekl pravdu, tak nevím. Ale jestli říkali již zítra, tak bych tomu i věřil. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. srpna 2020 4 roky @Trabidole vlevo na stránce je volba jazyka. Mělo by stačit kliknout na zvolený jazyk (CZ, EN, ...). - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 17. srpna 2020 4 roky před 58 minutami, zajdee napsal: @MekliCZa nebude Vám chybět režim bridge? Bude, stejně jako mi chybí IPv6. Ale Gbit s dvojitým NATem je mi pro práci milejší, stejně jako statická IPv4 než IPv6, která se mění. Moji progresivní dušičku ale samozřejmě ani jeden ústupek netěší, nejradši bych měl Gbit s full dualstackem a fixní v4 a fixním blokem v6 a modem nechal modemem. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.