Odesláno 17. srpna 2020 4 roky Dnes mi technik hovoril, ze bridge mode pre VF Station - v rade niekolkych mesiacov. Takze za mna musim zatial zit s 30mbit uplinkom 🙂
Odesláno 19. srpna 2020 4 roky Tak minuly tyden slibili, ze vcera zavolaji a nikdo nevolal. @Marek-26nejake info, jestli uz ten Gbit SOHO zakaznikum davaji, nebo jim to jeste porad nejde? 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 19. srpna 2020 4 roky Autor @MekliCZOd včerejšího dne už to prý jde. Dnes by měli volat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 20. srpna 2020 4 roky Reklama od VF na gigový net pobaví, hlavně jak tam panímáma říká: "Mě baví posílání fotek" :D - - - - -
Odesláno 20. srpna 2020 4 roky Mají toho hodně nebo na mě zapomněli když jsem před týdnem psal mail s žádostí o aktivaci a dodnes žádná odezva 😪... 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha
Odesláno 20. srpna 2020 4 roky Autor @FarkpointNebál bych se připomenout. Snad nebudete v místě, kde to nejde. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. srpna 2020 4 roky Mozem Vas poziadat o realne merania 1gbit na server napriklad v Nemecku?
Odesláno 21. srpna 2020 4 roky gigabit internet v UPC.SK na speedtest servery.. alebo chces nejaky iperf3 test? Amsterdam Frankfurt Main Upraveno 21. srpna 2020 4 roky uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Odesláno 22. srpna 2020 4 roky No tak jsem po prvních par dnech s novým modemem a 1G celkem sklamaný. Rychlost downloadu je OK i když slibovaly 1000 :D Rychlost Uploadu v poměru s rychlosti downloadu je tragicka. To že ten slavnej modemo router neumí bridge to bych přežil, hold dvojitý NAT a nazdar. Ale nechápu jak je možný že modem odpojuje skoro v pravidelných intervalech síťovku, respektive port 4 spojující modemo router s mým mikrotikem. P.s Kabelem to není, vyzkoušel jsem 3 kusy (nové zabalené). I jsem vyzkoušel s všemi těmito kabely všechny porty na modemu. Dokud jsem měl ten bílej modem na 500M tak se tohle nedělo.
Odesláno 22. srpna 2020 4 roky @BotteroTo vypadá na DHCP lease time nastavené na 60 min. Mrkni do modemu, jestli nejde zvýšit..
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.