Odesláno 22. srpna 2020 4 roky Jakou vazbu ma DHCP na fyzicke shazovani interfacu? spis to vypada na spatny hardware nebo nekompatibilitu mezi Routerboardem (ktery je to model? Muzu zkusit, jestli to bude delat i s 951G-2HnD) a Arrisem. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 22. srpna 2020 4 roky Pripadne vyskusat vlozit gigabit switch medzi Vodafone Station a Mikrotik.. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 22. srpna 2020 4 roky Tak mi včera konečně volali a říkal mi že ten giga to umí i přes wifi a jestli mám zájem tak mi za chvilku znovu zavolá a domluvíme výměnu, chtěl vědět jestli si ho zvládnu sám vyměnit což není problém. Už jsem se začal těšit a když mi volal znovu tak mi řekl že u mě ještě není k dispozici 😪... Před týdnem když jsem jim psal tak jsem si dostupnost kontroloval a u mě to hlásilo že je a teď jsem se díval znovu a už není 😭😭. Ale přišel mi mail že příští týden budou v mé lokalitě něco dělat na síti a tak nebude net několik hodin dostupný. Doufám, že to souvisí a zprovozní ho u i v mé lokalitě ale tak jednoduché to asi nebude že... 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Start Vodafone Station Praha
Odesláno 22. srpna 2020 4 roky Pres wi-fi jsem nameril ~600 Mbps (5 GHz, 80 MHz kanal, iPhone 7 s MIMO 2x2). Arris umi az MIMO 4x4 (4 spatial streams), takze gigabit by to mohlo dat, pokud mate klientske zarizeni s podporou MIMO 4x4. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 22. srpna 2020 4 roky před 4 hodinami, quadra2030 napsal: Pripadne vyskusat vlozit gigabit switch medzi Vodafone Station a Mikrotik.. S tím switchem to vyzkouším, to je dobrej nápad, každopadně tenhle nový modemo router ( Vodafone Station 3.1 - TG3442DE ) nemá v nastavení DHCP nic s časy, jestli to je lízačka ip tak ji nemám jak ovlivnit. Teď jsem vypnul wifi, mám vlastní AP body po baráku a ejhle, při ukládání změny se hned objevilo ether1 link down. Ten modem odpojí porty při KAŽDÉ změně nastavení. PECKA 😂 Router mám: MIKROTIK RB4011iGS+5HacQ2HnD-IN+ Předem díky za jakýkoliv nápady. Ještě mě napadlo, dát mu tovární reset ale trochu se bojím aby pak vůbec naběhnul 🤔
Odesláno 22. srpna 2020 4 roky Drvivá väčšina notebookov má 2x2 ac, zopár 3x3 ac (napr. niektoré MacBook Pro) a žiaden 4x4.. a čo som skúšal, na MacBook Pro s 3x3 ac je síce link speed 1300 Mbit, ale reálna rýchlosť okolo 700-750 Mbit, takže gigabit wifi je tak na papieri.. WiFi AX s podporou 160 MHz je schopné preniesť gigabit aj na 2x2 adaptéri.. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 24. srpna 2020 4 roky Chudáci, co dostanou VF Station na místo, kde mají zaheslovanou wifi např. pro zákazníky. Ta věc si vynucuje heslo aspoň 8 znaků, jedno velké, jedno malé a číslo. 🤦♂️ 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 24. srpna 2020 4 roky Tak jestli si to vynucuje jen to administrativni GUI, tak to se da obechcat pomoci Developer tools v prohlizeci, zeano... Neni to metoda pro kazdeho, ale jde to.
Odesláno 24. srpna 2020 4 roky Jo, pres devtools to ochcat pujde, ale je to oser. Kdyz to ma neco, cemu rikaji Expert mod, tak at probuh nechaji kazdeho si nastavit co chce. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 24. srpna 2020 4 roky Zdravim dnes dopo prisel typek s novym modemem rikam super no po hodine co odesel mi prestal jet internet chvili sem cekal a nic dal sem restart pak to naskocilo po cca pul hodine to same a pak to zas neslo po treti uz sem jim volal a zadnou chybu u me nezjistili.. zitra tam budu volat zas nebo nejake reseni? Driv sem mel 500Mb a vse ok
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.