Odesláno 30. prosince 2013 11 let taky dobrej a kdyz sis dal obed musel sis dat kafe ? Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Odesláno 30. prosince 2013 11 let Já tam bydlel u známých a u nich jsem i měl zajištěné jídlo. Ale byl jsem tam na vycházce v Užhorodě, prohlížel jsem si bývalou guvernérskou čtvrť Malé Galago (oni tomu říkají užhorodské Dejvice) a obdivoval a pátral po stavbách, které se tam vystavěly za časů, kdy nám Podkarpatská Rus patřila. A stavěli tam známí českoslovenští architekti. No a tak jsem si při té procházce sedl do restaurantu, že si dám kávu. No, tak to nešlo. bez jídla žádnou kávu. A protože jsem ještě nebyl po obědě, tak jsem ochutnal tamní menu a dal si pak tu vytouženou kávu. Když sem to vyprávěl známým, tak mi sdělili, že to je běžná praxe. Ono těch "běžných" různých praxí je tam více - ale to je na román Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 30. prosince 2013 11 let Proč chodit tak daleko, vždyť i u nás bývalo docela běžné, že Pivo podáváme pouze k jídlu ... Jiný kraj, jiný mrav
Odesláno 30. prosince 2013 11 let Přišel jsi večer (nebo pozdě odpoledne) a měl si ho i bez jídla. 15 let sem bydlel v Mostě naproti restauraci Severka - vím velmi přesně, jak fungovalo ono: Pivo podáváme pouze k jídlu. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 30. prosince 2013 11 let Ivo, vzpamatuj(me) se, nejsi "doma", tady ty offtopic příspěvky nemůžeš jednoduše smazat nebo přesunout. Byla by to jistě zajímavá diskuze, ale bohužel, k Film Europe Channel HD má poněkud daleko (já ostatně taky).
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.