Odesláno 24. srpna 2020 4 roky Autor Vedle Netflixu a Amazon Prime Video bude nově ve Vodafone TV i HBO OD 🙂 https://digital.rozhlas.cz/vodafone-tv-zpristupni-dalsi-videoteku-jeji-zakaznici-si-pusti-porady-z-archivu-8279400 Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
Odesláno 2. února 2021 4 roky "Vodafone rozdává Netflix zdarma na 3 měsíce. Jak na to? | Svět Androida" https://www.svetandroida.cz/vodafone-netflix-zdarma-3-mesice/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. února 2021 4 roky Super, ale to se nás s kabelovkou netýká, to je jen pro Vodafone TV. Nebo ne? v Moje UPC žádná zmínka není. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 2. února 2021 4 roky To by mě taky zajímalo... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 2. února 2021 4 roky Pokud tomu správně rozumím je to jen možnost platby přes VF jak to budu využívat tak to je na mě ???? Chápu to správně ??? Nebo je to spojený s nějákým zařízením od VF ??? 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 2. února 2021 4 roky Předpokládám že musíš mít televizní službu Vodafone TV, takže pokud jde o klienty na síti UPC, tak to platí pouze pro ty co už mají vyměněný Mediabox za Vodafone box a mají převedený uživatelský účet z Moje UPC na můj Vodafone a případně pro ty co používají službu Vodafone TV zvlášť přes IP TV/OTT. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 2. února 2021 4 roky Takže pokud používám jen Ca, žádný jiný zařízení od VF nechci tak to není pro mě..... ??? Já si představoval že přes VF půjde jen platba a jaká je vůbec cena to jsem taky nikde nenašel Upraveno 2. února 2021 4 roky uživatelem Honza333 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Odesláno 2. února 2021 4 roky @Honza333 - CA modul pouze dekóduje DVB-C signál, ale Netflix je nelineární IP služba a přes DVB-C nevysílá. - - - - Praha
Odesláno 2. února 2021 4 roky To já vím, ale jako službu přes VF využívám jen to že mám pouze CA moduly, nic jinýho nechci myšleno technický zařízení 1000 Mb/s Jiná služba Komplet CA modul 3x + ac Wi-Fi COMPAL CH7 Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.