Návštěvník Ip Man Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Ústí nad Labem - Krasné Březno ulice Keplerova Tak dnes od cca 14:00 nyní je 15:00 a výpadek zatím stále trvá ! Máme od UPC balíček TV a Internet, takže nejde nic, ani televize ani internet ! PS: toto píšu z mobilního telefonu čili přes mého mobilního operátora ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Taky Ústí, nejde od 14.10 ne+. Připojení ukazuje ok, ale nejde to. Změna dns na google 4x8 nepomáhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 No, on "laik" těžko na první pohled rozezná optický kabel od metalického Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 http://web.upc.cz/vypadky/ Vypadek je zrejme v celem Ústí nad Labem Nahlášeno od: 04.12.2013 07:55 Výpadek všech služeb. Je nám líto, v tuto chvíli není znám termín odstranění závady. Jedná se patrně o přerušený páteřní optický kabel. Naši technici pracují na lokalizaci závady. Pro aktuální informace sledujte tyto stránky. Potíže s funkčností e-mailových schránek UPC - odesílání a přijímání elektronické pošty. Je nám líto, v tuto chvíli není znám termín odstranění závady. Pro aktuální informace sledujte tyto stránky. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Díky za informaci, na mobilu se mi blbě surfuje a hledá. Je divný ten čas nahlášení, mně net přestal jít ve 14.10 asi po 30 min.od zapnutí. Pitoný bylo, že se připojení tváří ok, nevěděl jsem, jestli nemám problém v os nebo něco se síťovkou. V Ústí vím o třech místech, kde se kope ve velkém. U pracáku, pod knih***ou a u Lidla v Doběticích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 No, ono je opravdu super, když vypadne TV a internet ve stejný čas zároveň, přijdu si jak v paleolitu. Šrámkova - přibližně od 14:30 přestalo všechno fungovat. Nemá někdo zkušenosti s délkou opravy? Doufám, že do 48h to je opět v provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Dneska asi ne, ve tmě se na nějaký kabel vy..... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Píšou v cca 3.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Díky, tak alespoň tak, snad zase zítra nějakej šikula neodřízne půlku Ústí od internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ip Man Odesláno 4. prosince 2013 Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Hmm, tak to tak vypadá že v tom Ústí snad opravdu někdo překopl ten optický kabel ! Ale je stejně divný že výpadek byl nahlášený již kolem 8:00 ráno, a přitom mě to přestalo fungovat až po 14:00 ! Dneska jsem byl celý den doma a v pohodě to šlo a od té druhé hodiny konec a doteď nic ! Tak teda dobrou no Ještě že mám toho mobila, ale už mi pomalu dochází fup Ještě taková vsuvka tchýně má od UPC pevnou linku a ta samozřejmě také nejde, takže kdyby se nedej bože něco stalo tak by si ani nezavolala záchranku ! Naštěstí má i mobilní telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.