Návštěvník 1grdecoca Odesláno 8. prosince 2013 Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Zdravim! Predem zduraznuji, ze jsem docela technicka lama Mam nove 120/12 od UPC, modem Technicolor a rychlost pres wi-fi: Cim by to mohlo byt? Adapter na notasu je Intel PRO/Wireless 3945ABG. Bohuzel aktualne nemam moznost vyzkouset na jinem PC. Predem diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. prosince 2013 Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 když máš prehistorickou géčkovou wifinu, tak z toho víc jak 25 Mb/s nevymáčkneš Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 8. prosince 2013 Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Přesněji 27 Mbps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 1grdecoca Odesláno 8. prosince 2013 Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Ja jsem ale rikal, ze jsem lama DIky. Jak se da pls vyresit? Jsou nejake usb adaptery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. prosince 2013 Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 teoreticky by mělo stačit tohle, ale kdo ví, jak je to s kvalitou... chce to pogooglit nějaký testy nebo si to objednej v eshopu a během dvou tejdnů to když tak vrátíš Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 1grdecoca Odesláno 8. prosince 2013 Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Diky moc, poradne jsem ani nevedel, ve ktere kategorii hledat Abych zbytecne nezakladal nove vlakno, plesknu tady jeste jeden dotaz (mely byt dva, ale mezitim jsem ten druhy samozrejme zapomnel...): jak se dostanu do nastaveni toho routeru potazmo site? Rad bych si zmenil alespon heslo, pokud to jde. Nebo proste kuknout, co tam vsechno je. EDIT: Uz jsem si vzpomnel na ten druhy! Vlastne souvisi s tim prvnim, to jest adapterem. Jsem schopny rozjet ten 5GHz? Je to k necemu? Jaky je ten rozdil krome rychlosti? Jsou s tim kompatibilni i jina zarizeni (mobily, smart tv,..)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. prosince 2013 Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Nkový zařízení využívají převážně 2,4 GHz, 5 GHz má horší prostupnost skrz zdi, v rychlostech žádný rozdíly nejsou, jenom 5GHz pásmo je míň zarušený... do nastavení wifi modemu se leze přes adresu http://192.168.0.1 nebo 1.1, něco z toho Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 1grdecoca Odesláno 8. prosince 2013 Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Diky za plne dostacujici info Jen jeste jedna technicka: kde vezmu uzivatelske jmeno a heslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. prosince 2013 Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 první přihlášení je bez jména i hesla, pokud se něco nezměnilo Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. prosince 2013 Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Radsi si trochu priplat a kup dulani WIFi adapter, ktery umi i 5 GHz pasmo, jinak se dost mozna o moc vic nez nad tech 20 Mb ani tak nedostanes. http://sitove-karty.heureka.cz/tp-link-tl-wdn3200/ Eventulne si nainstaluj program Inssider a zkontrluj kolik okolnich wifin u tebe je a jestli jsou tam nejake volne kanaly. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.