Návštěvník Štěpán Odesláno 21. června 2014 Sdílet Odesláno 21. června 2014 mi je to jedno do jaké sekce to patří, ale před dvěma měsíci jsem se dohodl na nabídce SUPREME s 35% slevou a na 3 STB. Cena pěkná. Nabídka má trvat 1 rok. Zajímalo by mne, jak nyní bude UPC postupovat, protože pokud poruší podmínky na kterých jsme se dohodli, tak porušuje zákon. Cenu bych měl mít do listopadu 2014, kdy se UPC k této ceně zavázala. Může operovat jen se zákonnými změnami. Pokud chce tímto způsobem postupovat, tak přijde o zákazníky tzn. sleva mínus počet zákazníků se slevou, kteří odejdou, znamená výsledek ještě větší ztráta pro UPC. A ještě bych chtěl vznést dotaz ohledně ceny za nabízené služby. Proč stejná nabídka vychází levněji na Slovensku, Maďarsku, Polsku, Německu, Rakousku, atd.? Maďarsko, Rakousko má obdobný počet obyvatel tzn. potenciálních zákazníků. Slovácí o polovinu méně a i přesto v přepočtu na Kč jsou o dost levnější. Kde je tedy chyba? Je to proto, že oni mají u nás tak odsuzované Euro a my ne. Citovat Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/4154-upc-od-%C3%BAnora-2014-skoncuje-s-dlouhodob%C3%BDmi-slevami/page/4/#findComment-73259 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.