Návštěvník tabrex Odesláno 13. prosince 2013 Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Zdravím, mám problém s resety routeru Cisco EPC3925. Z nějakého mě neznámého důvodu se nám router nepravidelně restartuje, nejčastěji když se k němu připojí víc než jeden počítač. Zkoušeli jsme vyměnit koax kabel a bez výsledku, vypnout wifi (jelikož náš barák je extrémně zarušenej, 17 wifi se tu překrejvá) a taky nic. Vždycky nějakou dobu jede bez problému, žádný propady rychlosti a pak najednou se z ničeho nic restartuje a přitom to ani neni že by nárazově někdo začal něco stahovat nebo by se jinak změnilo zatížení sítě. A hlavně pak ty resety jsou co patnáct minut. a o pár hodin později potom co teda všichni přestanem na nějakou dobu používat internet tak zase funguje jako by se nic nedělo x hodin nebo dokonce i jeden dva dny a pak zase začnou ty resety. Jinak co jsem hledal, tak jsem koukal že tyhle problémy byly nějakou dobu v Brně, jenže my jsme v Praze, konkrétně na Dejvicích. Může to znamenat vadný router? Předem díky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 13. prosince 2013 Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Co teplota, nepřehřívá se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tabrex Odesláno 19. prosince 2013 Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 To nemůžu objektivně posoudit, ale router je na zdi uprostřed volného prostoru (nikde kolem něj, ani před ním není žádný nábytek ani nic jiného). Na dotek se sice docela zahřívá, ale není to nic markantního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 20. prosince 2013 Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Zkusil bych k němu hodit silnější napájecí adaptér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.