Návštěvník Odesláno 8. února 2015 Sdílet Odesláno 8. února 2015 Zdravím, Mám na vás prosbu, abych upřesnil svou myšlenku, potřeboval bych se připojovat vzdáleně k sobě domů ale od UPC nemám veřejnou adresu. Pokusil jsem se tedy za tento modem od UPC Technicolor TC7200 dát MikroTik na kterém jsem si zapnul DHCP clienta " bohužel má myšlenka že mi UPC přidělí dynamickou veřejnou adresu nevyšla" ... asi si teď řikáte jak mě to mohlo vůbec napadnout ale kolega má starší modem od UPC a to mu přiděluje dynamickou veřejnou adresu (sice na určitou dobu ale funguje to tak jak bych potřeboval i já)..... Nenapadá někoho ňáká rada tip ? Taky by mi pomohlo kdybych si dal ten modem od UPC do bridge ale to jsem bohužel nikde v nastavení modemu nenašel, jde to vůbec bez administrátorského přístupu ? Moc děkuji, Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník WaVe_99 Odesláno 8. února 2015 Sdílet Odesláno 8. února 2015 http://pc.poradna.net/q/view/1263475-up ... e=r1332370 Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. února 2015 Sdílet Odesláno 8. února 2015 od UPC nemám veřejnou adresu a tohle je co? 78.45.16.126 upc má adres na rozdávání, někomu jich dává i víc mám takový podezření, že kecáš Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 8. února 2015 Sdílet Odesláno 8. února 2015 Člověk s Mikrotikem a nepozná veřejnou IP, kam ten svět spěje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 9. února 2015 Sdílet Odesláno 9. února 2015 .. dát MikroTik na kterém jsem si zapnul DHCP clienta ....Taky by mi pomohlo kdybych si dal ten modem od UPC do bridge ale to jsem bohužel nikde v nastavení modemu nenašel, jde to vůbec bez administrátorského přístupu ? .. V menu "Mikrotik" je možno lehce a rychle nastavit síť přes první volbu "Quickset", ale musíš aspoň trošku tomu rozumět. Jinak nemáš šanci. A podle druhého Tvého dotazu, bych opravdu doporučoval nějakého kámoše co tomuto více rozumí. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. února 2015 Sdílet Odesláno 10. února 2015 http://pc.poradna.net/q/view/1263475-upc-technicolor-tc-7200-prepnuti-do-modem-modu-bridge-mode?page=r1332370 Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 2 Děkuji uživateli WaVe_99 za odpověď, přesně to jsem potřeboval nic víc nic míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.