Návštěvník Bravia Odesláno 19. prosince 2013 Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Dobrý den, rád bych zdejší zkušené uživatele požádal o pár rad ohledně zřízení připojení k UPC. Předesílám že v téhle oblasti jsem absolutně neznalý, takže možná moje dotazy budou někomu připadat triviální, ale se nedá nic cca za měsíc bych se měl stěhovat do jiného bytu, kde bych chtěl využít služeb UPC podle ověření dostupnosti je v domě UPC přítomno, jeden z nájemníků mi to také potvrdil - potud bez problému 1.) v obývacím pokoji je klasická STA zásuvka s dvěma "výstupy" (pravděpodobně TV a radio). Jinou "zásuvku" jsem nikde neobjevil. Jak je řešeno připojení služeb UPC, je k tomu využita tato zásuvka, nebo je odněkud /neumím si představit odkud/ zavedena jiná? 2.) Když budu chtít jen internet, přijdu o tuto TV zásuvku? = musel bych si pořídit i TV od UPC? 3.) při využití TV od UPC, (pořád předpokládám že k tomu bude využita stávající STA zásuvka), je nějaká možnost, mít na 1 televizi kabelovku od UPC a na druhou nechat jen stávající STA? tuším že to nepůjde, ale rád bych v tom měl jasno, a na stnku UPC mi pořád dokola jen opakovali ať si zaplatím technika kterej mi to řekne a navrhne řešení.. na rovinu říkám, že za pouhý návrh se mi platit nechce, za případnou instalaci už zaplatit problém nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 19. prosince 2013 Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 ad 1) - v domě je funkční stávající rozvod STA (upravený pro DVB), nebo - stávající rozvod STA převzalo UPS a šíří v něm své signály (poud jsou kabelové rozvody novější a vyhovují pro celé frekvenční pásmo), v konkrétním bytě nabídku UPC nevyužívali, viz stará zásuvka, nebo - starý rozvod STA, již se nepoužívá, UPC přivede do bytu nový kabel, včetně nové účastnické zásuvky TV+Radio+Internet ad 2) závisí od stavu rozvodů STA, ad 1 ad 3) prostuduj nabídky různých produktůUPC, opět závisí na stavu, ad 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 20. prosince 2013 Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Nechal by to na technikovi od UPC. A pokud jde o zásuvku STA, tak u ní napřed zjistit, jestli je skutečně na STA a pokud ano, tak co je v ní za programy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 20. prosince 2013 Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 velmi pravdepodobne pokud predchozi najemnik UPC nemel, ti technik zbuduje novou zasuvku s tim ze ti stavajici STA zustane koukni se nekam ke vchodu mohla by tam byt vybudovana zakladni krabicka k UPC, pokud ne bude se vrtat...bud z chodby nebo naopak zvenka objednavej urcite pres internet a vyuzij nejakych akcnich nabidek bud stabilniinternet.cz nebo tvzabava.cz Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 20. prosince 2013 Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 ...nebo přes obchodní zástupce, ty maj občas nějaký eso v rukávu, co neni ani na netu Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.