Odesláno 3. září 2020 4 roky Dobrý den, nainstalovali mi nový modem. Při pokusu o přihlášení do správy modemu, poměrně často vyskakuje hláška: "The service may be interrupted, temporarily inaccessible or encountered errors transferring data. Try Again". Občas to jde a občas ne. Ale třeba dnes 3.9. 2020 se mi nepodařilo do administrace vůbec přihlásit. Nevíte někdo, co s tím?
Odesláno 3. září 2020 4 roky Nezkoušel jste i jiné prohlížeče? Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 3. září 2020 4 roky Zkus modem nachvíli odpojit od el. napájení, třeba se to probere. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. září 2020 4 roky A jeste me napada, jak se bude chovat ping ma IP modemu, jestli bude vypadavat, nebo bude OK Upraveno 3. září 2020 4 roky uživatelem Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 7. září 2020 4 roky Děkuji všem za odpovědi. Ping prošel. Však se to rozsypalo až na přenášení rozhraní. Resetovat modem nepomohlo. Je to dost nepohodlné každou chvíli resetovat modem (pokud se to opakuje). V jiném prohlížeči mě to nenapadlo vyzkoušet, za což se stydím. Zaměřil jsem se na řešení toho problému, který spočíval v tom, že to dříve šlo a pak přsetalo. Nicméně v Chromu to teď jde. A ve FireFoxu stále nejde (i když dříve šlo). Tak buď aktualizace Firefoxu a nebo, proto jsem to sem dával, nějaká aktualizace modemu, ketrá se třeba nepovedla. Vyřešeno jiným prohlížečem. Kdyby to přestalo jít i v něm, ozvu se.
Odesláno 8. září 2020 4 roky Dělal mi to samé. Případně vyskakuje hláška o špatném hesle, ale přesto mne párkrát přihlásil. Myslím, že je problém s nějakým tokenem, který si uložil v prohlížeči. Zkuste smazat historii prohlížeče a data stránek. V network logu modemu se objevuje "GUI Token verify failed".
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.