Návštěvník tecnikal Odesláno 24. prosince 2013 Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Dobrý den, mám takový problém, pořád se mi zpomaluje internet (plus, mínus každou hodinu) na 10mb/s. A ještě mám 60mb/s internet (když mi to se nezpomalí) ale v měřiči rychlosti (u upc) mám kolem 40mb/s, ale platím 60mb/s nevíte co stím. A mám i avast internet security není třeba tím že tam mám zapnuty firewall a další blbosti od avastu? V modemech se nevyznám ale mám na něj napsáno ubee (asi firma) a kabel mám dlouhý (cca 4m). Nevíte co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 24. prosince 2013 Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Dobrý den, mám takový problém, pořád se mi zpomaluje internet (plus, mínus každou hodinu) na 10mb/s. A lokalita? U nás to od včerejška blbne podobně (Brno) jen s rozdílem že to přestává jet úplně a zase se to rozjede. Zavolej na klientskou linku ať ti na dálku proměří přípojku, pokud tam přes svátky někdo sedí. Asi udělám totéž páč už mi začíná docházet trpělivost. Sent from LT22i using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tecnikal Odesláno 24. prosince 2013 Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Jsem na morávské ostravě a nechci je otravovat o svátcích. (je si to není pc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 24. prosince 2013 Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Toho se neboj. Kdyz je nebudes o svatcich otravovat ty, tak urcite nekdo jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. prosince 2013 Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 Zkuste dočasně vypnout webový filtr od Avastu Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.