Návštěvník Kaplan007 Odesláno 30. prosince 2013 Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Mám net od UPC 120MBps, modem Cisco 3925. Vše běhá jak má, rychlost v pohodě, ale jednou za čas z neznámých příčin spadnou všechny Downstream a Upstream kanály kromě jednoho. Na jeden Downstream kanál z toho dostanu max 40MBps. Kontrolka DS na modemu svítí oranžově. Nepomůže vypnutí zapnutí, pomůže jen reset zařízení do továrního nastavení. Nevíte někdo co to může způsobovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. prosince 2013 Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 To bych spis videl na nejaky problem se signalem, eventualne vadny modem. Jaky signal modem za normalnich okolnosti ukazuje ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kaplan007 Odesláno 30. prosince 2013 Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Normálně jsou hodnoty Power Level 2-4 dBvM a Signal to Noise Radio přes 40 dB na každém kanálu (na všech 8mi kanálech). A jak už jsem psal, pomůže jen hard reset zařízení (do továrního nastavení). A stává se to ikdyž po resetu nic v nastavení neměním (ani zabezpečení). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.